"Oradea alege sănătatea" #2 – Cum am aflat despre sănătatea pielii

"Oradea alege sănătatea" #2 – Cum am aflat despre sănătatea pielii
Ştiai că poți afla cele mai importante aspecte despre pielea ta în doar 5 minute?

La evenimentul Oradea alege sănătatea, Farmacia 3 a pus la dispoziția doritorilor aparatul + specialistul lor pentru cele mai importante aspecte despre pielea feței tale, adică nivelul de hidratare, elasticitatea, cantitatea de sebum şi ce nivel de factor de protecție ai nevoie.

Mi-am măsurat şi eu şi am fost plăcut surprinsă de faptul că pielea mea are o hidratare şi o elasticitate bună spre foarte bună. De asemenea am fost surprinsă să aflu că am nevoie de o cremă cu factor de protecție mare 30-50, ceea ce m-a mirat dar e de înțeles la cât de repede îmi apar pistruii si petele de la soare. Iar legat de sebum nu mă așteptam să am așa mult la nivelul obrajilor.

Deşi folosesc gelul de curățare Clearance de la Avene, mi s-a recomandat să folosesc peste zi încă cel puțin o dată loțiunea micelară ca să-mi curăț fața.

Acestea fiind descoperite voi reveni din noua la rutina de curățare care mi-am făcut-o anul trecut și pe care nu am respectat-o cum trebuie în ultima perioadă deși am produsele.

Iar rutina va fi aşa:

Dimineața:

Gel de curățare Clearance Avene

Loțiune tonică Cleanace Avene

Apă termală Avene

Crema pentru ochi Fereto

Cremă hidratantă colorantă (pentru că nu mai am, cred că voi alege cea Avene SPF 50 sau cea de la Bioderma cu SPF 30)

La amiază:

Loțiune micelară Avene

Apă termală Avene

Cremă hidratantă colorantă

Seara:

Gel demachiant Avene

Gel de curățare Avene

Loțiune tonică Avene

Apă termală Avene/Vichy

Cremă hidratantă Legere Avene sau Vichy Aqualia Thermal (încă nu m-am decis pentru că amândouă îmi plac)

Şi mai vreau să merg să-mi repet măsurătorile, ca să le pot nota și compara cu cele de peste 2 luni, mai ales că aceste măsurători sunt gratuite.

Măsurătorile se pot face în Farmacia 3 din Complexul comercial Lotus Oradea, oricând, gratuit. Un dermato-consultant va fi tot timpul acolo sa te ajute.

Pentru celelalte orașe din țară, aștept răspunsuri ca să vă pot spune unde puteți face aceste măsurători.

Voi reveni cu descrieri detaliate pentru produsele Avene.

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns