Totul despre cafeaua verde (3) – Cum am slăbit eu

Totul despre cafeaua verde (3) – Cum am slăbit eu

În această postare vreau să vă prezint câteva suplimentare alimentare de înghiţit, tablete şi băuturi cu cafea.

De 3 săptămâni am început şi eu o cură cu cafea verde, tablete si cafea instant. Înainte să încep această cură, am căutat tot ce se poate despre tabletele cu cafea verde.

Beneficiile cafelei verde le ştiţi din postările antirioare care le găsiţi aici – postarea 1 şi aici – postarea 2.

Ce e cel mai important când alegeţi un supliment alimentar cu cafea verde, săverificaţi eticheta. Trebuie să urmăriţi cantitatea de extract de cafea verde. standardizat ar fi ideal şii neapărat echivalentul de acid clorogenic care la un produs bun trebuie să fie minim 50% din cantitatea de extract de cafea verde.

Exemplu: extract de cafea verde 400mg din care acid clorogenic 200mg, sau 50% acid clorogenic 200mg. Nu uitaţi că această compoziţie şi doza recomandată este de 2 capsule/zi.

Cncentraţia de acid clorogenic este foarte importantă. Eu vă recomand să cautaţi produsele care au certificate pentru cultivarea ecologică a cafelei sau certificat ca si produs organic.

Eu am ales să folosesc tablete cu extract de cafea verde şi chili pentru că extractul de chili are un efect suplimenatr de ardere a grăsimilor şi a celulitei.

De asemenea mai folosesc o băutură cu cafea verde sub formă de pliculeţe instant.

Aceste pliculeţe conţin extract de cafea verde cât conţine o capsulă, dar mai au şi fibre care ajută să ţină de foame pentru că dau senzaţie de saţietate.

Pentru că iubesc cafeaua normala (cea prăjită) şi nu vreau să renunţ la plăcerea de dimineaţă, beau la amiază o capsulă cu cafea verde şi chili iar pe la ora 17 o cana cu cafea verde cu fibre.

Cafea verde cu fibre m-a ajutat să scap de ronţăiala de seară şi de senzatia de foame care la mine se accentuează după amiază spre seară.

Un mare succes al meu, de când beau cafea verde, este că nu mai mănânc ciocolată. În ultimele 3 săptămâni am măncat 8 pătrăţele de ciocolată. Eu care mâncam câte o ciocolată întreagă pe zi sau de foarte multe ori ziua mâncam o ciocolată şi seara încă una, doar eu singură.

Menţionez că tabletele le folosesc de 14 zile şi nu am ţinut un regim special. Am mâncat de toate (inclusiv pâine cu untură şi ceapă verde), dar datoriă senzaţiei de saţietate, am mâncat mai puţin.

Rezultatele mele?

Azi 18.06.201453,0 kg total 02.06.2014 – 54.9 kg total

28,9% grăsime 29,5% grăsime

51,5% apă 51,3% apă

35,1% muschi 35,1% muschi

6 kg oase 6 kg oase

Se vede foarte clar că am slăbit din grăsime iar contrar unora consumul de cafea nu m-a deshidratat, din contră am ţesuturile mai hidratate. Masa musculară nu s-a schimbat pentru că n-am făcut nici un efort, nici un exerciţiu fizic şi e de înţeles (la acest capitol sunt leneşă).

Costul unei cutii de capsule cafea verde+chili, 60capsule este 43 lei

Costul unei cutii cu 30 plicuri cafea verde cu fibre este 62lei.

Se adaugă câţiva lei taxele postale, până în 10lei.

Pliculetele de cafea se prepara ca orice cafea instant, are gustul specific cafelei, dar fara aroma de prajit. Se poate adauga zahar, miere sau lapte dupa preferinte.

Produsele sunt recomandate doar adultilor deoarece contin cofeina.

Produsele sunt fabricate in Ungaria cu cafea ecologica, avand la zi toate certificatele si traducere in limba romana. Distribuitorul poate livra doar in Romania si Ungaria.

Mai există un produs în care aş avea încredere cu extract de cafea verde: Green coffee, de la Secom. Conţine aceiaşi concetraţiede cafea verde ca şi capsulele prezentate mai sus, are certificat bio, dar nu conţin extract de chili. Acest produs se poate comanda pe www.secom.ro sau în aproape orice farmacie, preţul fiind aproximativ la fel.

Aceste produse pot fi comandate la adresa de e-mail lifestylebydebora@yahoo.com sau prin formularul de contact al acestui site.

Voi reveni cu detalii despre kilogramele mele 🙂

Dacă ţi-a plăcut acest articol, nu ezita să dai Like sau +1. Pentru a fi la curent cu astfel de postări, abonează-te sau urmareşte-mă pe Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’, Pinterest, Instagram sau LinkedIn.

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns