Rimel rezistent la apă

Rimel rezistent la apă

 

Hello fetelor,

Azi vă prezint cele 3 rimeluri care le folosesc, care îmi plac şi de care nu cred că mă voi despărți prea curând.

1. Cel galben îl am de cel mai mult timp, e cel mai vechi dar şi cel mai des folosit. Este cel care îl folosesc în zilele când lucrez pentru că se păstrează bine pe gene, nu pierde firimituri şi e discret.

2. Cel roşu are vârf flexibil și îl folosesc de obicei la evenimente office, pentru că dau o curbură frumoasă genelor, le evidențiază şi nu le încarcă. Dar îl folosesc cu grijă pentru că nu este rezistent la apă.

3. Cel mov îl folosesc când ies în oraș, la întâlniri sau evenimente importante pentru că este rezistent la apă, ca şi gel galben, dar e mult fluid iar peria flexibilă şi curbată lungesc foarte mult genele, le dă volum şi le fac mai bogate, mai senzuale, exact cum scrie pe ambalaj: volum ca şi cele false, dar mult mai frumos şi sunt naturale.

Acesta din urmă îi va lua locul primului rimel când se va termina.

Ați observat că toate sunt de la Maybelline şi iubesc cele Waterproof. Aşa este, cele de la Maybelline chiar sunt bune pentru mine.

Voi ce rimel folosiți? Ceva recomandare bună, pentru următoarea achiziție?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

Lasă un răspuns