Părerea mea despre GALENIC Ophycee

Părerea mea despre GALENIC Ophycee

Crema de faţă Ophycee de la Galenic conţine extract absolut 100% natural de alge albastre de apă dulce. Este o cremă antirid recomandată persoanelor peste 35+ ani.

Algele albastre se găsesc pe Pământ de câteva milioane de ani, adaptându-se apei dulce le face sursa ideală pentru produse cosmetice antirid datoriă efectului puternic regenrant care îl aduc pielii noastre.

Gama Galenic Ophycee conţine 5 produse: cremă antirid de zi pentru ten normal şi mixt, pentru ten uscat sau sensibil, cremă de noapte antirid, elixir concentrat pentru riduri şi elixir pentru ochi.Părerea personală despre Galenic Ophycee

Am tot auzit laude despre această cremă şi am hotărât să o încerc şi eu, astfel că după 10 zile de utilizare rezultatele sunt uimitoare.

Textura acestei creme este una pufoasă, cremoasă, uşoară, fină şi are un miros relaxant, revigorant, răcoros de alge, de natură. Textura sa uşoară te lasă să o intinzi cu uşurinţă şi mirosul acestei creme m-a copleşit de la prima aplicare.

Eu am folosit crema de zi pentru piele normală şi mixtă pentru că aşa este nevoia tenului meu. După primele zile am observat deja o diferenţă pe tenul meu, este mult mai fin, mai hidratat, mai elastic şi arată mult mai odihnit şi, deşi nu m-am aşteptat atât de devreme, chiar arată mai tânăr.

Pentru că nu are factor de protecţie şi tenul meu e predispus la pete şi pistrui, am folosit fond de ten peste această cremă în zilele când am ieşit în oraş, totuşi această cremă a hrănit tenul. Parcă şi fondul de ten se întinde mai bine şi s-a adaptat la nuanţa mea de ten.

Detalii comerciale

Produsele se găsesc în farmacii şi magazine specializate. Au preţuri între 112 – 200 lei în funcţie de oferte sau pachete în promoţie. Online am găsit-o aici.

Înainte de a cumpăra produsul, cereţi o mostră pentru a testa produsul pe pielea Dvs timp de câteva ore, pentru a evita unele alergii.

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

Lasă un răspuns