Răsfățul de sâmbătă #2

Răsfățul de sâmbătă #2
Azi e ziua Yves Rocher.
Am mai multe produse de la ei, dar nu mi-am dat seama că majoritatea au culoarea caldă a verii decât după ce le-am adunat împreună în baie.
Am început cu gelul de duș, a cărui arome de Ylang-ylang, un parfum floral cald, plăcut, parcă de răsfăț. Sub duș se transformă într-o spumă fină, foarte plăcută pentru piele.

Locul doi l-a ocupat cu toată măiestria scrub-ul Aqua Gommage cu argilă albă care îți curăță pielea de toate impuritățile şi mai ales de pielea moartă.
Acum vine partea cea mai plăcută: hidratarea. Totdeauna încep cu hidratarea corpului și apoi a celorlalte zone. Pentru corp am folosit laptele parfumat delicat cu aromă îmbietoare din natură.
Pentru picioare am folosit, de data aceasta, crema pentru mâini pentru că e foarte hidratantă.
Acum vine partea culminantă a relaxării: masajul facial cu ulei prețios. Iubesc acest ulei de când l’am descoperit. Conține o combinație de 30 uleiuri esențiale special alese pentru a hidrata şi hrăni pielea feței. Are o aromă subtilă, suavă, plăcută, relaxantă, greu de descris în cuvinte. Textura este una fină, ușoară, foarte plăcută la atingere. Nu unge tenul ci doar îl hidratează iar prețul este justificat pentru compoziția atent aleasă și avantajos pentru că se folosesc doar câteva picături la o utilizare.
Ultima, dar la fel de importantă este îngrijirea mâinilor. Pentru ele folosesc de o perioadă bună de timp şi s-ar putea să nu-l schimb prea devreme, la fel ca și uleiul pentru față, iubesc uleiul pentru mâini și unghii. Îl folosesc destul de des pentru hidratarea mâinilor, a cuticulelor dar și a unghiilor.
Iar ca să nu las nesatisfăcute papilele gustative, m-am răsfățat şi cu câteva pătrățele de ciocolată Milka, preferata mea.

Produsele prezentate pot fi achizitionate folosind urmatorul link.

Voi cum v-ați răsfățat?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns