Lac de unghii cu cea mai rapida uscare

Lac de unghii cu cea mai rapida uscare

RO: Cei de la Lady’s mi-au facut o surpriza cu cateva dintre produsele cele mai des cumparate de cliente. Astfel am descoperit lacul de unghii cu uscarea cea mai rapida. E cel mai raid lac de unghii dintre toate care le-am incercat pana acuma. In 5 secunde e uscat. Asa drag imi este… ca mi-e greu sa-l descriu.

Un exemplu, m-am dat cu lacul de unghii pe mana stanga, pe cand am terminat mana dreapta cel de pe stanga era uscat complect. In urmatorul minut am trecut pana prin par, din greseala, in secunda doi mi-am dat seama si m-am uitat repede la manichiura.. era perfecta, fara nici o dunga.

Acest lac de unghii chiar merita cumparat si folosit, mai ales pentru cele ca mine, care apreciaza fiecare minut si n-am timp de pierdut. Iar culoareaaleasa, este una potritiva pentru orice eveniment.

Provoc bloggeritele care sunt pasionate de lacuri de unghii sa-l foloseasca si sa-mi scrie parerea lor.

Produsul se poate cumparat aici.

Imi imagine am folosit nuanta 81 – Lac de unghii Catherine Arley, cod CA1100 81.

Pentru a comanda cu reducere, poti sa te inregistrezi folosind acest link. Suma minima pentru comanda este de 10 lei, iar toate datele, inclusiv reducerile le vezi instant in cosul de cumparaturi.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, nu ezita să dai Like sau +1 on +Farmacist Online . If this post if by your desire,please Like or give +1 on +Farmacist Online

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns