A apărut revista GLAMOUR de Iunie

A apărut revista GLAMOUR de Iunie
Revista Glamour este revista mea preferată și o cumpăr de câte o ori pot și o gasesc. Îmi place să găsesc noutăți din domeniul beauty sau al modei dar citesc cu drag poveștile de viață ale multor femei pe care Glamour le ia interviu.

Ediția de Iunie se găsește la chioșcuri

și vă las mai jos câteva imagini, dar vă invit sa o răsfoiți. Nu se compară cu nimic placerea de a răsfoiți o revistă tipărită.

Așa cum ne-au obișnuit cei de la Glamour, în fiecare număr au cel puțin câte o secțiune pentru fiecare gust al domnișoarelor și doamnelor din România.

Pentru că eu am scos revista la ştrand deja şi a fost un prieten de nădejde la plajă, ia exemplu.

În acest număr vei găsi că “este OK …să îți cumperi câte un costum de baie în fiecare an chiar dacă nu știi sigur dacă vei ajunge la mare sau nu”.

Apoi mai poți afla “care este ingredientul secret al unei relații picante”, un articol extrem de interesant.

Pe la mijlocul revistei o găsești pe frumoasa Jessica Alba împreună cu câteva detalii foarte interesante din viața ei personală.

Mai poți găsi idei despre cum să arăți chic în timpul călătoriilor şi articolul care l-am citit prima data: cum să faci ca ziua de luni să devină preferata ta.

În secțiunea Glamour Beauty găsești doua articole bine de ştiut pentru fiecare din noi. Poți afla cele mai importante aspecte despre cancerul de piele, o afecțiune tot mai răspândită sau mai poți găsi 10 sfaturi pentru tenul tău.

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns