Un nou capitol…

Un nou capitol…

Poate va intrebati de ce am facut o pauza intre postarile mele. Ei bine, acum va spun. Sunt foarte indignata pe sistemul de sanatate din Romania si pe faptul ca nu se pune suficient accent pe calitatea vietii pacientilor in general, dar mai ales a celor cu boli grave.

Am ajuns la acest punct, deoarece am deja 4 persoane dragi mie infectate cu virus C dintre care doar doua folosesc interferon si toti au fost depistati accidental la setul de analize necesar unei interventii chirurgicale si o prietena (cadru medical) care si-a facut analizele complete inainte de a ramane insarcinata.

De azi incolo voi posta mai multe articole pentru persoanele interesate de acest subiect si voi insista ca fiecare din voi sa-si faca cat de curand posibil testul rapid de depistare a virusului hepatitic. Voi revenii cu detalii despre costuri si locuri unde se pot face aceste analize.

Pana atunci, protejati-va singuri, pentru ca nimeni nu va face nimic pentru voi.

Multa sanatate!

Această postare este proprietatea www.farmacistonline.ro. Pentru reproducerea completă sau parţială a textului este necesară specificarea sursei, adica www.farmacistonline.ro

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns