Știai ce face pielea ta în timpul somnului?

Știai ce face pielea ta în timpul somnului?
În timp ce organismul nostru se relaxează, se destinte, își încetinește activitatea, pielea ta nu respectă acest ritm. Ea are activitatea ei, ea nu doarme.

În timp ce noi dormim, pielea noastră este foarte activă, pregătită pentru a se reface. Sistemul de refacere a pielii începe cu deschiderea porilor și eliminarea toxinelor din organism. După ce se elimină toxinele, pielea își închide porii și celulele se regenerează. Viteza de refacere și eliminare a toxinelor este ajutată sau încurcată de cât de curată este pielea.

Curățarea pielii înainte de culcare ajută pielea să scape de impuritățile aculumate peste zi, precum pielea moartă și toxinele existente deja la nivelul pielii.

Dacă, după curățare aplicați o cremă hidratantă sau regenerantă, veți ajuta pielea să se refacă mai repede și mai bine. De aceea, specialiștii în frumusețe insistă ca curățarea pielii înainte de culcare și importanța aplicării unei creme regeneratoare.

Specialiști speră ca in viitorul apropiat acest ritual va fi un obicei necesar pentru fiecare doamnă și domnișoară.

Nu uitați, o piele corect îngrijită azi, te va face mai frumoasă mâine!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: