Remedii pentru a decolora buzele de culoare închisă

Remedii pentru a decolora buzele de culoare închisă

Buzele sănătoase roz aduc o strălucire feţei noastre. Pentru cei care au buze frumos colorate şi sănătoase nu mai au nevoie decât de balsam de buze pentru luciu. Însă câţiva factori externi cum sunt razele UV, fumatul, cafeaua şi vârsta lasă urme chiar şi pe buzele noastre. Spre norocul nostru, avem câteva metode naturale pentru a decolora buzele închise la culoare. Iată câteva idei home-made:

Mierea: este un minut ingredient natural care poae fi folosit pentru tratamentul buzelor de culoare închisă. Aplică în fiecare seară miere pe buze şi ţine-o toată noaptea. Folosesc această metodă câteva săptămâni şi vei vedea rezultatul. Buze mai deschise la culoare, moi si sănătoase.


Sucul de lămâie: foarte cunoscut pentru proprietăţile lui iluminatoare. Stoarce o lămâie şi aplică pe buze sucul proaspăt masând uşor. Foloseşte acest ritual în fiecare seară înainte de culcare.

Zahărul tos: este un foarte bun exfoliant pentru a îndepărta pielea moartă care, cea care are deja substanţele pentru culoarea schimbată. Foloseşte 3 linguri de zahăr tos cu 2 linguri de unt, amestecă până devine o pastă. Foloseşte pasta formată pentru a exfolia buzele prin masaj uşor dar consistent. Zahărul le va exfolia iar untul le va hrăni şi hidrata. Foloseşte acest procedeu de 2-3ori pe săptămână.

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns