Îngrijirea mâinilor pe timp de iarnă

Îngrijirea mâinilor pe timp de iarnă

Iarna a sosit şi mulţi dintre voi căutați să vă achiziționați cele mai bune produse pentru îngrijirea mâinilor pentru a avea grijă de aspectul şi sănătatea mâinilor dumneavoastră.

Iarna, aproape toți dintre noi simțim cum tenul, mâinile și picioarele au pielea mai uscată, deshidratată, datorită aerului rece de-afară, a schimbărilor climatice și a schimbărilor alimentare.

În diverse magazine veți găsi o gamă variată de produse pentru îngrijirea mâinilor, dar trebuie să alegeți crema potrivită pentru sezonul rece și pentru pielea dumneavoastră.

De cele mai multe ori, ne îngrijim corpul, îl hidratăm cu loțiuni, uleiuri, creme, băi calde, masaje, dar uităm de mâinile noastre. Deși, mâinile sunt cartea de vizită a fiecăruia dintre noi.

Poate, ne amintim cum am dat mâna cu cineva și ce neplăcut a fost sa-i simțim mâinile reci și aspre, sau a altor persoane care aveau mâinile moi și hidratate, ce plăcută senzație.

Așa că, nu uita niciodată să-ţi îngrijești mâinile! În fiecare dimineață şi seară după duș şi de fiecare dată după ce te speli pe mâini. Pentru a avea la îndemână crema pentru mâini, ţine una în baie acasă, una la birou şi o variantă în miniatură, în geantă.

Deasemenea, este recomandat ca în fiecare seară sau cel puțin de două-trei ori pe săptămână, peste noapte sau seara în timp ce urmărești un film, să folosești cremă/ulei hrănitoare și cu mănuși deasupra pentru că mănușile țin de cald, ajută la deschiderea porilor pielii și la o absorbție mai bună a produsului de îngrijire.

Vă voi arăta câteva metode prin care să vă îngrijiți pielea mâinilor, acasă, iar zilele următoare ce produse gata preparate găsiți pe piață și care sunt cele mai recomandate.

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns