De făcut in 2014

De făcut in 2014

Iată câteva sfaturi practice care te vor ajuta ca anul 2014 sa fie unul mai bun și mai frumos pentru tine.

Printează această listă, lipește-o pe ușa dulapului, în baie sau pe frigider și vei avea cum îți va îmbunătăți calitatea vieții. Aștept poveștile voastre de succes la adresa farmacist. oradea@ gmail.com sau aici pe site.

1. Ai grijă de pielea ta. Dacă ai câteva coșuri,  erupții cutanate sau o aluniţă care te deranjează, acum e momentul să scapi de ele. Mergi la dermatolog sau întreabă farmacistul și urmează în tocmai sfaturile primite.
2. Pune-ţi în valoare părul. Fie ca e scurt, lung sau mediu, acordă-i puțin mai multă atenție. Dă-i o formă, fă-i câteva bucle, folosește clame sau orice altă coafură ai în minte. Fă-l să fie punctul tău forte și nu-l mai prinde în coadă..
3. Fii propriul tău PR. Când îți alegi ținuta pe care vrei sa o porți la școală,  serviciu, în oraș sau la evenimente,  totdeauna gândește-te ce mesaj vrei sa transmiți lumii. Îmbracă-te adecvat pentru locul sau evenimentul unde mergi.
4. Relaxează-te. Caută un mod adecvat pentru tine de a te relaxa, fie o baie prelungită cu spume sau sare de baie parfumată, fie o carte bună lângă o lumânare parfumată, fie pur si simplu să stai cu o muzică de relaxare și câteva lumânări parfumate, fie o comedie sau un film bun sau chiar o plimbare în aer liber. Încearcă una dintre variante cel puțin de 2-3 ori pe săptămână și vei vedea schimbarea.
5. Fă o faptă bună. Ajută pe cineva, fa un sandvici pentru un copil al străzii, vizitează pe cineva în spital, ajută colega să-şi termine mai repede treaba să plecați mai devreme, dăruiește o cafea menajerei de la serviciu. Fii mai bun în 2014.
6. Cumpără-ţi o lenjerie sexi. Chiar dacă nu ai prieten sau soţ, cumpără-ţi un sutie sau un chilot sexi și poartă-le din când în când pe sub hainele sau chiar seara prin casă. Îți va ridica moralul.
7. Găseşte o ocupaţie nouă pentru timpul liber. Hoinăreşte de una singură prin oraş sau prin magazine. Nu cumpăra nimic, doar probează. Dacă mâine Îți sare gândul la bluza frumoasă văzută ieri, ști unde o găsești. Sau redescoperă frumusețea orașului tău, vizitează grădina zoologică, grădina botanică, muzeul, biserici, alte clădiri cu istorie.
8. Fă mişcare, zilnic. Chiar dacă numai 10-15 minute, un dans, o tura de alergat sau urci scările,  mergi o stație pe jos, orice dar fa mișcare zilnic.
9. Fă curat în dulap. Donează sau aruncă hainele care nu le-ai putat în ultimul an mai ales dacă ai altă greutate. Dacă totuși intenționezi să slăbești, păstreză doar una-două rochii frumoase și o pereche dragă de blugi că să te motiveze în cura de slăbire.
10. Programează-ţi un concediu. Programează un concediu și începe să pui deoparte bani de pe acum. In fiecare lună dacă pui deoparte câteva sute de lei, îţî va fi mult mai ușor la vară iar dacă cumva vei reuși să aduni mai mulți decât ai nevoie pentru concediu, te poți răsfăța cu o garderobă nouă, telefon nou sau alte lucruri care îți fac plăcere. Satisfacția va fi mare la vară! Pentru iarna viitoare procedează la fel, începând din vară.
11. Verifică-ţi sănătatea. În fiecare lună poți să-ţi faci o analiză sau un control. Exemplu: luna aceasta mergi la dentist, luna următoare la oftalmolog, apoi la ginecolog, apoi ceri medicului de familie un bilet pentru analize complete de sânge, urină și scaun. Chiar dacă nu ai simptome, verifică și prezenţa/absența virusului hepatitic C, HIV-SIDA, Rh. Nu uita de analiza de spută din gât.
12. Ia vitamine.  Am lăsat la urmă, deoarece este cel mai important. Fă o cură cu vitamine, în special iarna sau primăvara. Nu te vei îngrășa de la o cura cu vitamine. Întreabă farmacistul care sunt cele mai potrivite pentru tine, nu cumpăra din supermarket sau de pe internet fără sfatul unui specialist. Un produs potrivit pentru majoritatea femeilor este produsul Energiva fem de la Alevia. Vă recomand acest produs pentru că are o compoziție complexă si bogată de minerale și vitamine, conține doze optime din fiecare component, sunt obținute din surse naturale, are un preț accesibil pentru toate buzunarele şi nu vă îngrașă ci din contră vă ajută să aveți un corp de invidiat scăpând de poftele ispititoare de dulce, sarat, s.a.m.d. Așa cum îi spune și numele, va va umple de energie.

Produsul Energiva fem conține per 2 comprimate: Ginseng panax 100mg, Ginkgo biloba 80mg, Ceai verde 200mg, Maca 300mg, Vitamina A 800mcg, Vitamina E 12mg, Vitamina K1 75mcg, Vitamina B1 1,1mg, Vitamina B2 1.4mg, Vitamina B6 1.4mg, Vitamina PP 16mg, Vitamina B9 200mcg, Acid pantotenic 6mg, Biotină 50mcg, Vitamina B12 2.5mcg, Vitamina C 80mg, Calciu 140mg, Magneziu 66.26mg, Zinc 5mg, Crom 20mcg, Cupru 0.5mg, Iod 70mg, Fier 7mg, Potasiu 0.02mg, Clor 0.021mg, Fosfor 92.7mg, Mangan 1mg, Molibden 50mcg și Seleniu 55mcg.
Administrare: 1 comprimat de 2 ori pe zi. Cutia conține 30 comprimate, cura ține 15 zile și se poate prelungi până la 30 zile sau se poate repeta peste 1-2 luni.

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns