Vrei să fii fericită?

Vrei să fii fericită?

Treci printr-o perioadă cu cer înnorat? Ei bine, poţi împrăştia din aceşti nori folosind cea mai nouă metodă descoperită!

Un nou studiu arată că notând pe hârtie, zilnic, câte 3-4 lucruri sau momente fericite.. te vei binedispune şi vei putea zâmbi din nou!

Notează fiecare moment frumos, axează-te pe momentele frumoase cum este un zâmbet prietenos primit de la un băiat drăguţ sau de o persoană chiar străină, faptul că ai reuşit să termini o sarcină grea sau ai terminat la timp ceva care nu spera-i să fie gata. Sau faptul că ţi-ai cumpărat o haină nouă, o agrafă nouă sau pur si simplu aminteşte-ţi ce bine a fost în cel mai frumos concediu.

Viaţa e plină de momente, clipe, ore sau zile fericite. În momentele, orele sau zilele mai triste aminteşte-ţi de lucrurile frumoase! Vei zâmbi din nou 🙂

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: