Vrei abdomen plat în doar 7 zile?

Vrei abdomen plat în doar 7 zile?
Se apropie sărbătorile şi-ţi doreşti să porţi o rochie elegantă, o fustă sau o pereche de pantaloni frumoşi?

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ai un abdoment plat!

Elimină alcoolul.

Băuturile alcoolice sunt bogate in calorii care se depun în principiu în jona abdomenului. Fiecare pahar e o bombă calorică.

Mănâncă sănătos.

Evită băuturile gazoase, produsele care reţin apă cum sunt varza, fasolea, guma de mestecat, foietajele. În schimb, consumă zilnic mâncare gătită, fructe, legume, carne de peşte sau curcan.

Nu mânca Fast-food!

Produsele semipreparate sau fast-food conţin cantităţi mari de aditivi, conservanţi, diverse condimente care îngreunează ciclul normal de detoxifiere a organismului. Şi în mod normal, tot ce nu se elimină, se depune. O singură abatere de la regulă te poate costa 1 kg în plus şi tentaţie mai mare pentru o nouă abatere.

Fă exerciţii fizice zilnic!

E foarte importat să faci mişcare în fiecare zi. Ideal ar fi 1 oră zilnic, dar dacă într-o zi chiar nu ai timp sau eşti prea obosită, ieşi la plimbare cel puţin 20min. Vei simţi diferenţa şi vei fi mulţumită de tine însuţi!

Pe timpul iernii e mai dificil să ieşi alergat sau la plimbare, încearcă yoga. Exerciţiile de yoga îţi dezvoltă flexibilitatea corpului, îţi tonifică muşchii şi arzi calorii. Găseşti pe YouTube diverse videoclipuri cu exerciţii yoga pentru abdomen.

Ai grijă de corpul tău şi te vei mândri cu el!
Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns