Un alt beneficiu al laptelui

Un alt beneficiu al laptelui

Ştiaţi că 2 pahare de lapte pe zi te ajută să scapi de surplusul de grasime dar şi să ai un tonus mai bun?

Potriviu unui studiu recent, băutul laptelui asociat cu exerciţii fizice ajută la tonifierea muschilor. Laptele este bogat in proteine animale care ajută la dezvoltarea fibrelor musculare. Împreună cu exercițiile fizice, ajută la arderea grăsimilor din corp și formarea masei musculare.

Bineînțeles că rezultatele nu sunt comparabile cu pulberile sau shake-urile cu proteine pe care obișnuiesc unii sportivi să le consume. Totuși, pentru noi care facem asta pentru sănătatea și nu neapărat pentru aspectul fizic, este un ajutor de luat in seamă.

Cele care ne dorim dezvoltarea masei musculare in scopul sănătăți, consumul regulat de lapte are multe beneficii pentru tot organismul, dar in special pentru dezvoltarea masei musculare și pentru digestie.

Laptele un bun pentru un corp suplu şi frumos tonifiat!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns