Un alt beneficiu al fructelor

Un alt beneficiu al fructelor

Toată lumea știe că fructele conțin o serie întreagă de vitamine și minerale benefice organismului nostru. Pe zi ce trece stresul este tot mai mare. Procesele oxidative sunt tot mai multe. Organismul este surmenat pe lângă faptul că ingerăm o serie de chimicale pe care nu le poate digera și trebuie să le elimine.

Chiar daca este un subiect atât de banal, încă descopăr părinți care nu dau importanță acestui aspect și copiilor lor nu mănâncă zilnic cate un fruct. Mai rău este că sunt tot mai mulți copii bolnavi cu bolile adulților. Boli precum diabet, hipertensiune arteriala, dezvoltare prematură, obezitate și altele.

Unul factor important de prevenție pentru o serie întreagă de boli, sunt fructele naturale mâncate regulat, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Daca ziceam de copii că nu consumă fructe, problema este și mai gravă în rândul adulților. Aici întâlnim și mai multe boli, iar depresia este tot mai întâlnită și mă vârste tot mai tinere.

Diabetul de tip II se poate prevenii printr-un consum regulat de fructe
precum mere, struguri şi afine. Deci “Consumă zilnic 3 porţii de fructe”
chiar ne poate feri de foarte multe boli neplăcute.

Cel mai important este să le consumam proaspete şi cât mai diversificat. Este important sa le cumpărăm din magazine unde de când produse autohtone sau chiar organice.

Iar dacă aveți cunoștințe, prieteni la țară, este mai bine să cumpărați direct de la ei. Pe lângă că vă faceți vouă un mare beneficiu, ajutați la dezvoltarea produselor in mediul rural curat și ajutați persoanele vârstnice cu pensii foarte mici.

Când ai mâncat ultima dată fructe?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: