Supervitamină pentru păr sănătos

Supervitamină pentru păr sănătos
Cea mai nouă super-vitamină pentru un păr sănătos şi frumos este Vitamina B7.

Noi studii in domeniul frumuseţii arată că Vitamina B7 are un rol important în fortificarea firului de păr. Împreună cu alte vitamine și minerale benefice firului de păr este de luat in considerare să folosim vitamine pentru păr și alimente bogate in aceste vitamine.

Alimentele care conţine Vitamina B7 sunt: porumb, lapte, avocado, broccoli, conopidă, ciuperci, nuci, grâu şi gălbenuş de ou.

Pe lângă vitamina B7, biotina joacă un rol foarte important, vitaminele B5, B3, B6, vitamina A și E ajută foarte mult rădăcina dar și lungimea firului de păr.

Găsim boe piață o varietate frumoasă de produse care conțin vitamine și minerale benefice pentru podoaba capilară. Printre ele enumăr Vitaminele pentru păr de la DoppelHertz, sau cele din extracte naturale cum are produsul de la Alevia.

Despre Aspasia am scris un articol aici, iar pe blog găsiți și alte articole cu detalii suplimentare.

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns