Fotomodelul care nu îmbătrâneşte

Fotomodelul care nu îmbătrâneşte

Masako Mizutani este un fotomodel japonez care la 43 ani ai săi arată ca alte fete la 20 ani. Vă întrebaţi cum reuşeşte?
Găsiţi mai jos trucurile folosite şi împărtăşite chiar de ea:

1. Menţineţi corpul tonifiat şi la greutate normală pentru a arăta mai tânară.

Pe de o parte trebuie să faceţi exerciţii regulate pentru a menţine corpul şi mintea active pentru a rămâne tânăr, apoi trebuie să dormiţi suficient şi să staţi departe de ţigari.

2. Mănâncă alimente sănătoase pentru a fii şi a arăta mai tânără.

Pe de o parte trebuie să mănânci mâncare sănătoasă şi neprocesată pentru un corp si o piele mai sănătoase şi mai frumoase. Mâncând mâncarea potrivită aduci o mare diferenţă în aspectul tău. Trebuie să ai o dietă echilibrată şi 4 mese pe zi în porţii mici.

3. Îngrijirea pielii.

Mâncând sănătos cum sunt fructe, legume, lapte, seminţe e cea mai bună cale pentru a avea o piele sănătoasă. Dar trebuie să ai şi o rutină de îngrijire zilnică a pielii pentru a trata şi prevenii factorii externi cum sunt praful şi poluarea să lase urme pe chipul tau.

4. Bea multă apă şi lichide pentru a elimina toxinele.

5. Foloseşte machiajul potrivit.

Nu incepe din copilărie să te machiezi, doar când ajungi la maturitate. Cremele, produsele cosmetice şi machiajul trebuie adaptat la vârta actuală.

Pentru machiaj folouşte culori luminoase şi nu lasa umbra vârstei să se vadă pe chipul tău. Machiaj luminos şi îmbrămintea deschisă la culoare e indispensabilă pentru a arăta mereu tânără.

Totdeauna foloseşte creme şi loţiuni care conţin Vitamina E pentru faţă şi corp.

Niciodată nu ieşi în soare fără a aplica creme cu protecţie solară, chiar şi în zilele de iarnă sau primăvară.

Totdeauna respectă ordinea de curăţare, tonifiere şi hidratare în fiecare seară înainte de a merge la culcare.

“Respectând toate aceste sfaturi, te vor ajuta sa rămâi tânără cu o piele frumoasă.” Aşa încheie Masako Mizutani sfaturile ei pentru frumuseţe.

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns