10 beneficii ale consumului de portocale

10 beneficii ale consumului de portocale

1. Ajuta vederea fiind bogate in Vitamina A;

2. Este protector impotriva bolilor cardiovasculare datorita continului de potasiu;

3. Impiedica depunerile la nivelul rinichilor prin consumul regulat a sucului de portocale;

4. Grabeste vindecarea diferitelor afectiuni datorita continutului ridicat de vitamina C;

5. Creste imunitatea datorita vitaminelor continute in cantitati optime;

6. Scade tensiunea arteriala avand in compozitie magneziu, hesperidin si potasiu;

7. Ajuta la producerea hemoglobinelor in organism si scade colesterolul;

8. Sunt folositoare in curele de slabire impiedicand absobtia grasimilor;

9. Previne cancerul cum este cel pulmonar, cancerul de san, cancerul de
piele sau cel de colon datorita antioxidantilor si nutrientilor
importanti care ii contin;

10. Asigura nivelul optim de nutrienti pentru organism. Portocalele
contin fibre, vitamina A, vitamina C, vitamina B1, vitamina D, potasiu,
calciu, magneziu, fosfor, acid folic, cupru, fier si sodiu.

Aceste minunate si gustoase fructe contin peste 170 de fitonutrienti si peste 60 flavonoide.

Follow:

Distribuie:

1 Comment

  1. Anonim
    25 noiembrie 2013 / 11:11

    superb

Lasă un răspuns