Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

STR8 HERO lansare și păreri



Cred că STR8 HERO este cea mai căutată gamă dintre toate gamele STR8. Chiar am avut căutări pe blog vis-a-vis de data lansării produselor și unde pot fi găsite. Așa m-am hotărât să scriu despre ele. Nu știu dacă doamnele au căutat sau au fost bărbați. Cum eu am cumpărat pentru soțul meu, pentru că îmi place mirosul, poate sunt doamne/domnișoare care vor să facă o bucurie iubiților/soților lor.

STR8 HERO lansare și păreri

Gama HERO este ceaa mai nouă gamă de produse lansată de STR8, cuprinde 8 produse și a fost creat pentru bărbatul curajos și hotărât care ințelege că eroul nu se naște peste noapte, ci devin așa pe parcusul vieții atunci când îți asumă anumite riscuri.

STR8 HERO îndeamnă bărbații să descopere eroul din ei, să fie mai curajoși, să-și asume riscuri și să realizeze lucruri și trăiri frumoase în viață. STR8 HERO este parfumul bărbatului erou în fiecare zi. A fost creat să dea încredere și să amintească bărbatului care îl folosește că poate fi erou în fiecare zi.

Această gamă are un parfum puternic masculin, cu arome piperate și lemnoase. Senzația de prospeține este dată de notele de bergamotă și grapefruit, combinate cu busuioc. Inima parfumului conține arome intense de boabe de cacao, violete și iris, iar notele lemnoase vin de la patchouli, lemn de guaiac și vetiver.

STR8 Hero este parfumul bărbatului care se bucură de viață, își depășește limitele și caută să își atingă potențialul la 100%. Atunci când se apreciază la adevărata sa valoare, fiecare bărbat devine propriul său erou.

str8 lansare pareri

Părerea mea

Această gamă are arome puternice bărbătești condimentate-lemnoase care scoate în valoare bărbatul care le poartă. Deodorantul spray este puternic parfumat și pe langă faptul că protejează bine împotriva transpirației, împiedică mirosurile neplăcute pentru că aroma lui persistă câteva ore bune.

Soțul meu îl folosește cu drag, îi place și o sa îl vedeți folosindu-l multe zile de-acum încolo.

Gama STR8 HERO conţine:

Eau de Toilette, 50ml – 34 lei

Eau de Toilette, 100ml – 45 lei

Loţiune After Shave, 50ml – 18 lei

Loţiune After Shave, 100ml – 25 lei

Deodorant Body Spray, 150ml – 14 lei

Deo Natural Spray, 85ml – 22 lei

Gel de duş, 250ml – 10 lei

Gel de duş, 400ml – 13 lei

Online gama STR8 HERO am găsit-o la prețuri bune aici-link și toate produsele STR8 aici-link. Vă invit să mirosiți această nouă gamă și aștept să-mi spuneți părerile voastre.

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?