Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy

Crema de păr anticădere și șampon pentru păr gras VivaNatura | părerea mea



Sunt întrebată des ce produse recomand pentru îngrijirea părului gras și despre tratamentele împotriva căderii părului, chiar și acum am un mesaj privat în care sunt întrebată ce recomand pentru scalpul gras.

Căderea părului și respectiv scalpul gras sunt două afecțiuni diferite dar ambele sunt cauza unui deficit de substanțe din organism și, evident, de la nivelul scalpului. Nu pot să spun și nici nu vreau să spun că am găsit formula magică care să dea rezultate minune la toată lumea, pentru că așa ceva nu există. Suntem diferiți, avem alimentație diferită, avem probleme și stres diferite, am mai spus asta. Avem organism diferit de la o persoană la alta, așa că nimeni nu poate spune că a găsit formula magică care să funcționeze la toată lumea. Însă avem diverse produse cu compoziții diferite pe care ai putea să le încerci ca să vezi dacă se potrivesc nevoilor tale.

Azi am două produse românești, marca VivaNatura care sunt create după formule originale de ing. Leonard Radutz, nu conțin parabeni și au 96-98% ingrediente naturale și de origine naturală, produse disponibile pe Vegis.ro aici.

Tratament anticadere și șampon păr gras - păreri DEBORA TENTIȘ

Crema pentru păr împotriva căderii

Crema de păr cu extracte naturale împotriva căderii părului este un produs care se aplică pe scalp și păr (spun ei) înainte de spălare și se lasă să acționeze între 15 și 45 min, după care se spală normal părul cu șampon. Procedeul se repetă la 2-7 zile având grijă să mărim intervalul dintre aplicarea produsului dacă vedem că secreția de sebum crește. Se folosește până la opținerea rezultatelor, ca mai apoi să întreținem regenerarea părului cu masca de păr cu ginseng și argan, tot de la VivaNatura.

Eu am folosit această cremă pentru păr de două ori pe săptămână înainte să mă spăl pe cap, am lăsat-o să acționeze cam 15-20min și nu mi-a îngrășat scalpul deloc și nu mi-a uscat firele de păr. În această perioadă nu pierd foarte multe fire de păr, dar pot zice că nu am observat la fel de multe fire rupte pe haine sau pe pernă. Ce-i drept, produsul trebuie folosit mai multe săptămâni la rând pentru rezultate mai vizibile.

Este primul produs cu petrol pe care îl încerc și chiar dacă eram reticentă la început, am observat că mirosul de petrol nu persistă și chiar nu se simte decât atunci cât e folosită crema. Produsul are foarte multe ingrediente naturale printre care extracte de mesteacăn, tătăneasă, brusture și urzică, uleiuri de măsline, ricin, germeni de grâu și nuci, și o fracție obținută din pretol. Trebuie să vă spun că produsul conține alcool etilic (alcool denaturat).

Șamponul pentru păr gras

Șamponul pentru păr normal și gras promite să fotifice și să regenereze părul și are o rețetă unică dezvoltată de ing. Leonard Radutz. Produsul conține extract de lămâie, ulei de argan, extracte de mușetel, salcie, brusture, urzică, tătăneasă, cafea verde, guarana și mai conține oțet și alcool etilic.

Produsul se aplică pe părul umed, se masează ușor la nivelul scalpului și pe păr pentru a îndepărta murdaria și ca substanțele benefice să-și facă treaba. Imediat după lipezirea șamponului părul se simte mai aspru dar am folosit un balsam după aceea și normal uleiul pentru păr pe care îl folosesc de obicei. Scalpul și părul sunt curate și după aspectul părului aș putea sta cu el nespălat vreo 5 zile, dar mie îmi place să mă spăl pe păr de două ori pe săptămână, chiar dacă părul nu arată a fi uns sau murdar, așa mă simt eu bine.

Părerea mea

Ca și concluzie, aceste două produse m-au ajutat să nu se îngrașe așa repede scalpul pe perioada cât le-am folosit (vreo 3 săptămâni), părul meu are volum și arată bine. Trebuie să menționez că am folosit regulat un ulei pentru păr și vă spun sincer că nu știu cum se comportă părul pe termen mai lung datorită alcoolului din compoziție. Dar pentru persoanele cu scalp gras și cu probleme de câdere a părului este o combinație de luat în seamă și de încercat, ele având cel puțin 96% ingrediente naturale obținute prin presare la rece și nu conțin parabeni. Pentru persoanele iubitoare de produse naturale cred că vor fi o plăcere.

Produsele sunt disponibile pe Vegis aici iar cei de la VivaNatura au o gamă variată de produse pentru ingrijirea părului și în general pentru îngrijirea pielii.

Le-ați încercat? Ce părere aveți despre ele?

Aștept să ne întâlnim și pe:

Youtube Instagram Facebook PinterestTwitter BloglovinSnapchat

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?