Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

Noul Matte Stain Melkior la ofertă | părerea mea



Sunt sigură că deja l-ați văzut lăudat la multă lume și poate vă gândiți că deja ar fi prea lăudat. Ei bine, eu sunt în căutarea luciului de buze mat care să nu usuce buzele, să nu se crape când se usucă și să reziste cât mai mult.

Am avut acum câțiva ani un luciu de buze lucios, culoarea perfectă care rezista foarte bine și aproape doi ani pe acea nuanță am folosit-o, de dimineața până seara. Nu cunoșteam eu prea multe produse de frumusețe dar m-am dus hotărâtă în magazinul Douglas din Oradea și am rugat-o pe doamna de-acolo să-mi dea cel mai rezistent luciu de buze. Nu a contat prețul deși era undeva la 60-70 lei, acum vreo 6-7 ani.

Am fost atât de fericită că mi-am găsit nuanța și produsul rezistent, încât l-am purtat zilnic și l-am tot recumpărat până toată lumea s-a obișnuit cu mine având acea culoare pe buze. dar într-o zi s-a întâmplat să nu-l mai găsesc și apoi am cam uitat de el.

De când e moda asta cu luciuri de buze mate mi-am tot dorit să-mi găsesc o nuanță frumoasă mată dar să reziste pe buze. Știți că nici faimosul lip paint mat de la Sephora la mine nu rezistă decât vreo 3 ore dacă nu mânănc și îmi usucă foarte tare buzele. Mă deranjează după vreo 2 ore de purtat.

Așa că, după ce am văzut aceste luciuri mate de la Melkior lăudate și că sunt confortabile, m-am gândit să testez și eu, să vedem. Mi-am cumpărat o primă nuanță Joy care este un roșu-nude cald cu o ușoară tentă de portocaliu, lângă care am primit și o ojă de un roșu clasic Anytime Red. Pentru că îmi plac și ojele lor și era la promoție, am cumpărat mini oja nude deschis French Soft Pink.

Codul de reducere – mai jos.

Noul Matte Stain Melkior la ofertă | părerea mea

Pentru că mi-a plăcut mult cum se simte pe buze și pentru că am și un cod de 25% reducere (mai jos), am și plasat o nouă comandă și de data aceasta am ales nuanța Daring care este un fel de fucshia, un roz-închis cu subton rece care este preferatul meu ca și culoare (până acum).

Pe site-ul celor de la Melkior culorile n-au nici o legătură cu realitatea și poate pentru că sunt influențate de lumină, de tonul pielii și de ce mai este în jurul lor (în poze).

Noul Matte Stain Melkior la ofertă | părerea mea

Noul Matte Stain Melkior la ofertă | părerea mea

Nuanțe

Așa cum ați văzut mai sus, uneori seamănă între ele foarte mult, și pe buze uneori abia se vede diferența, dar la o lumină mai puternică se vede foarte bine diferența și subtonul fiecărei culori.

În prima imagine mai jos se văd nuanțele celor două luciuri într-o imagine luminată ulterior și arată puțin mai deschis decât în realitate, iar mai jos vedeți aceleași nuanțe dar în lumină naturală care arată puțin mai închis decât în realitate.

Prima nuanță de sus și cea din stânga sunt JOY – link, iar a doua nuanță este DARING – link.

Noul Matte Stain Melkior la ofertă | părerea mea

Noul Matte Stain Melkior la ofertă | părerea mea

Așa cum vă spuneam, am beneficiat de 25% reducere și transport gratuit, și am mai plasat o comandă. De data aceasta aștept să vină nuanța FAITHFULLY. Am să vă arăt pe instagram fiecare nuanță, iar imaginea cu cel de-al treilea am să o adaug ulterior când o primesc.

Noul Matte Stain Melkior la ofertă | părerea mea

Codul este MATTESTAIN pentru 25% reducere și transport gratuit, iar link-ul pentru comandă îl aveți aici- link.

Noul Matte Stain Melkior la ofertă | părerea mea

Acestea sunt celelalte trei nuanțe de Matt Stain Melkior disponibile foarte frumoase pe care le-am primit ulterior.

Părerea mea

Îmi plac foarte mult toate nuanțele, iar ca și textură sunt foarte ușor de întins și se aplică uniform pentru că au o periuță perfectă, nici prea mare, nici prea mică. Îmi place că nu se ia pe periuță prea mult produs ca să trebuiască să ștergi din el înainte să-l aplici.

Se simte foarte confortabil pe buze, nu usucă buzele deși se usucă destul de repede și se usucă mat dar o variantă frumoasă. Despre rezistența lui, aș zice că rezistă vreo 4-5 ore depinde ce mânânci, ceea ce este foarte bine pentru un luciu mat care nu pretinde a fi super-mega rezistent, dar rezistă bine.

Aceste Matte Stain Melior se îndepăretează ușor cu apă micelară bifazică sau foarte greu cu apă micelară normală, iar cu servețele demachiante aproape deloc.

Deși mă repet, îmi plac aceste lip stain-uri mate de la Melkior pentru că au acoperire foarte bună, se aplică ușor, sunt confortabile pe buze, nu usucă buzele, rezistă binișor și au prețuri mult mai accesibile decât concurentele lor. Folosind codul de reducere le-am cumpărat la 37,50lei și transport gratuit.

(UPDATE)

Între timp am scris un articol cu toată colecția mea de produse Melkior și te invit să vezi păreri și imagini detaliate în noul meu articol aici.

Care dintre voi le-ați mai comandat?

Cum vi se par?

Aștept să ne întâlnim și pe:

Youtube Instagram Facebook PinterestTwitter BloglovinSnapchat

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?