Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

Mască hidratantă cu celule stem și apă de trandafiri Andalou Secom | păreri + demo video



O folosesc de câteva luni deja și mă tot pregătesc să-i fac review și numai nu am ajuns. Am filmat un video cu o primă impresie și îl veți găsi mai jos în acest articol. Dar a venit momentul să vă spun mai în detaliu ce conține și ce efecte are această mască hidratantă.

Masca 1000 Roses cu apă de trandafiri de la Andalou este o mască hidratantă și revitalizantă cu o textură super fină, aproape spumoasă dar și cremoasă, ușoară, extrem de lejeră pe ten. Poate că am folosit prea multe adjective într-o singură propoziție, dar îmi place să vă spun exact ce-mi trece prin minte și ce simt pentru fiecare produs în parte pe care îl încerc.

Mască hidratantă cu celule stem și apă de trandafiri Andalou Secom | păreri + demo video

Este o mască fină care se transformă într-un gel aproape invizibil pe ten, se absoarbe aproape cu totului și de multe ori o aplic seara și uit că trebuie să o limpezesc. Oricum n-am pățit nimic și dacă am lăsat-o peste noapte, dar se recomandă să ne limpezim tenul după 10-20 minute, mai bine spus surplusul de produs.

Mască hidratantă cu celule stem și apă de trandafiri Andalou Secom | păreri + demo video
Se aplică pe tenul curat, uscat sau umed, eu prefer să-mi ud tenul bine și doar să tapotez cu un prosop surplusul de apă de pe ten și apoi să aplic masca. Se simte de la prima aplicare cum tenul o absoarbe și cum intră în piele și hidratează imediat după aplicare. Senzația este una foarte plăcută, mai ales atunci când tenul chiar este deshidratat sau uscat.

Mască hidratantă cu celule stem și apă de trandafiri Andalou Secom | păreri + demo video
Este reconfortantă, hidratantă, reface elasticitatea tenului, o iubesc. Când limpezesc surplusul de produs se simte cum a lăsat o peliculă hidratantă pe ten, dar nu este grasă deloc. Simt cum apa alunecă mai ușor, cum tenul este mai fin și mai uniform.

Ingrediente masca hidratantă

Despre compoziție trebuie să vă spun că are doar ingrediente curate.

Are extracte naturale din plante crescute în culturi organice, nu conține alcool, conservați sau alți iritați pentru piele. Are bază apoasă și suc de aloe în care sunt încorporate apa de trandafiri alpin, extractul de rodie, acid hialuronic, celule stem din trandafir alpin și struguri, extracte naturale din diverse fructe cum sunt aronia, măceșele, cătina, fructe de acai, fructe de soc negru, merișor (strugurii ursului), afine. Mai conține extracte de magnolie, tămâie (boswellia), extract din frunzele arborelui de ceai, extract din flori de nalbă (hibiscus), ulei din semințe de portocală amară, extract din flori de mușcată și vitamina E.

Eticheta exactă o găsiți mai jos.

Mască hidratantă cu celule stem și apă de trandafiri Andalou Secom | păreri + demo video

Așa cum ziceam, are doar ingrediente hidratante și pentru vitaminizarea și refacerea pielii. Este destinată tenului reactiv, deshidratat și sensibil, dar o recomand oricărui tip de ten. Chiar pentru tenul meu mixt este o plăcere să o folosesc.

Recomandare

Folosită regulat ajută la refacerea structurii pielii, dacă o lăsăm pe ten ca să poată acționa și să se poată absorbi extractele benefice cel puțin 10 minute. Când se lipezește se folosește apă rece pentru a îndepărta doar surplusul de produs. Așa cum ziceam, folosită regulat de 2-3 ori pe săptămână ajută la refacerea structurii tenului pentru că are ingrediente cu efect antioxidant, hidratant, revitalizat și celulele stem care ajută la reînnoirea celulară de la nivelul pielii tenului nostru.

Mască hidratantă cu celule stem și apă de trandafiri Andalou Secom | păreri + demo video

O puteți folosi și în zona de sub ochi, dar nu vă recomand să vă apropiați prea tare. Produsul este testat dermatologic, are pH optim și este hipoalergenic, dar nu este destinat pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor. În schimb vă recomand să o folosiți pe gât și decolteu și aștept să-mi spuneți cum vă simțiți pielea după aceea.

Ca și loc în rutina mea, eu o folosesc de obicei după ce îmi exfoliez tenul sau după o mască de curățare ca să am tenul și porii curați. Iar după ce o las să acționeze și îndepărtez surplusul de produs, trec mai departe la aplicarea tonerului sau serumurilor pe care intenționez să le folosesc în acel moment.

Mască hidratantă cu celule stem și apă de trandafiri Andalou Secom | păreri + demo video

Mai jos vă las să vizionați clipul despre această mască și vă invit să-mi spuneți ce părere aveți despre compoziția acestei măști, dacă vă tentează să o cumpărați și dacă ați folosit-o deja.

Ea poate fi găsită pe site-ul secom.ro aici, în magazinele Secom și în unele farmacii.

Ați încercat această mască sau vă doriți să o încercați?
Aștept să ne întâlnim și pe:

Youtube Instagram Facebook PinterestTwitter BloglovinSnapchat

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?