Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml

Împreună pentru Florin Răcoare #reușimîmpreună



Așa cum vă spuneam pe Instagram, de vreo 2-3 zile tot încerc să scriu câteva rânduri despre acest băiat care are doar 30 ani și este la granița dintre viață și moarte. Am scris, am plâns, am șters, am luat de la început, iar am plâns și tot așa. Are 30 ani! Are zilele numărate dacă noi nu-l ajutăm! Exact la 30 ani m-am căsătorit și eu, adică nu m-a oprit nimic și m-am putut căsători. Pe el îl oprește o boală cruntă unde bucuria este scumpă la vedere.

Eu nu prea scriu despre sentimente și sunt sigură că nu mă cunoașteți a fi o persoană sentimentală, dar azi trebuie să scriu din suflet, nu numai cu suflet cum scriu de obicei. Nu vreau să fiu lungă, dar sunt câteva detalii pe care trebuie să le afli.

Despre Florin Răcoare

Florin Răcoare este un tânăr de 30 ani, din Zalău care lucreză (lucra) ca și inginer la o firmă din Cluj. Împreună cu logodnica lui, Adina, aveau programată cea mai frumoasă zi din viață, nunta lor, pe 15 iulie 2017. Stările lui de oboseală și slăbiciune care la început a crezut că sunt din cauza orelor multe de muncă și a pregătirilor pentru nuntă, s-au dovedit că aveau o cauză mult mai tristă. L-au găsit bolnav de leucemie prin Aprilie, anul acesta, puțin înaintea nunții.

A început tratamentul de chimioterapie dar primele 4 sedințe chinuitoare nu au avut rezultatul așteptat, formularul 112 de sponsorizare a fost respins iar doctorii din România i-au spus că nu îl mai pot ajuta. Se părea că nunta va fi transformată în înmormântare. Totuși, cei dragi ai lui nu s-au lăsat bătuți și au găsit o clinică din Turcia unde medicii i-au promis că îl pot ajuta și îl așteaptă.

Singura prăpastie între el și viața sunt costul operației de transplant și tratamentul aferent care trec de suma de 120.000 euro. O sumă imensă când te uiți la cifre, dar când pui în balanță o viață de om, te gândești că doar atât valorăm pe lumea asta?

Cum zicea cineva, cât mai pot să îndure părinții lui după ce acum 3 ani și-au pierdut fiica, având aceeași vârstă, la nașterea celei de-a doua fetiță? Cât de crunt poate fi să afli că fiul tău, fratele, colegul, verișorul, prietenul de suflet are zilele numărate?

Voi știți că eu ajut pe oricine îmi cere un sfat fără să cer ceva în schimb. Acum am eu nevoie de ajutorul vostru. Vreau să-l ajutăm pe Florin cu donații și vă rog să distribuiți pe toate rețelele de socializare acest acrticol. Vă amintiți senzația aceea când ați primit un ajutor, un sfat, o rezolvare sau o surpriză plăcută?

Hai să ajutăm o viață!

O viață care depinde de niște nenorociți de bani. Câte minute sau zile ați vrea să-i adăugați acestui om nevinovat?

Căi de ajutor sunt multiple și le veți găsi mai jos, tot ce vă cer este bunăvoința voastră și 5 minute din timpul vieții voastre. Hai să-l ajutăm pe Florin Răcoare să ajungă la operație și să-i dăm șansa la viață. Reușim împreună și cred asta. #reușimîmpreună

Donații se pot face prin transfer direct în conturile lui Florin, prin donații în cadrul evenimentelor caritabile organizate zilele viitoare, prin generosity, gofundme, paypal, contract de sponsorizare și urne pentru donații în diverse locații. Fiecare 10lei, 100lei pot face minuni, iar mână cu mână ajutăm o viață!

Bunicul meu zicea așa: Ziua-n care nu faci bine, e pierdută pentru tine!

Când ai făcut ultima dată un bine?

Joi 27 iulie, ora 19.00 veți vedea live o parte din concertul caritabil pe pagina mea de Facebook link aici, iar Vineri 28 iulie, ora 18.00 veți vedea workshopul de beauty organizat de Silvia Gordan live pe Instagram link aici și ulterior pe Facebook .

Metodele pentru donații sunt:

1. Cont pentru Lei:
Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU
IBAN: RO51BTRLRONCRT00C9697302
Banca: BANCA TRANSILVANIA
Moneda: RON

2. Cont pentru Euro:
Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU
IBAN: RO63BTRLEURCRT00C9697301
Banca: BANCA TRANSILVANIA
Moneda: EUR
SWIFT: BTRLRO22
BIC: BTRL
3. Concert caritabil – Joi 27 iulie 2017, ora 19.00

Împreună pentru Florin Răcoare #reușimîmpreună

Detaliile evenimentului pe Facebook aici.

4. Lecție de frumusețe în scop caritabil – Vineri 28 iulie 2017, ora 18.00

Împreună pentru Florin Răcoare #reușimîmpreună

Evenimentul este organizat și susținut de make-up artist Silvia Gordan din Cluj iar detaliile le găsiți mai jos. Link eveniment pe Facebook aici.

In data de 28 IULIE 2017 ora 18:00 la Cabana Bradet din Zalau, sustin un workshop de beauty in scop caritabil pentru Florin. Taxa eveniment : 25 lei / persoana
Toti banii care se vor strange din taxa + alte donatii, se vor depune in contul lui Florin.
Rezervarea locului se face prin MESAJ la nr de telefon : 0745391292 , specificand „NUMELE DVS si NUMARUL DE LOCURI REZERVATE”

Workshop-ul este destinat tuturor doamnelor si domnisoarelor cu sau fara experienta in makeup, care vor sa invete secretele meseriei de la un makeup artist profesionist, specializat in machiajul corector si de infrumusetare.
Seminarul cuprinde :
– Produsele si pensule necesare in machiaj si folosirea corecta a acestora
– Pregatirea tenului pentru Machiaj ( Demachierea si Hidratarea corecta)
– Demonstratie : pasii realizarii unui Machiaj de seara
– Stilizare sprancene
– Conturarea corecta a pometilor

Durata seminar : 2 ore
Va astept in numar cat mai Mare! ❤️ Reusim impreuna!

5. GoFundMe – https://www.gofundme.com/save-a-life-make-florin-smile

Aici găsiți și un video postat de un prieten a lui Florin.

6.PayPal – florinracoare@gmail.com
7. Generosity

Link direct- https://www.generosity.com/emergencies-fundraising/https://www.generosity.com/emergencies-fundraising/impreuna-pentru-florin-racoare

8. Sponsorizări din partea companiilor pe baza unui contract de donație. Detalii găsiți pe grupul de susținere, sau scrieți-mi mesaj și vă trimit un model.
9. Urne pentru donații

Găsiți urne pentru donații în mai multe locații ale unor instituții și companii din Sălaj, Cluj, Satu-Mare dar mai multe detalii puteți găsi pe grupul de susținere pe Facebook Împreună pentru Racoare-Florin Valeriu – link aici.

Grup de susținere

Pe grupul de susținere pe Facebook Împreună pentru Florin Răcoare găsiți mai multe detalii și oameni cu suflet mare care vă pot răspunde la orice întrebare.

Sunt atâtea metode de a ajuta acest om… Nimic nu te oprește ca să nu-l ajuți acum!

#reusimimpreuna #împreunăpentruFlorinRacoare

Împreună pentru Florin Răcoare #reușimîmpreună

Acest articol se va modifica periodic cu informații actualizate.

ACTUALIZARE

Cu ajutorul nostru, Florin Răcoare a ajuns la o clinică din Italia unde a început ședințele de chimioterapie și este pe drumul cel bun spre operația de transplant. Are nevoie de rugăciunile și suportul nostru mai departe. Mama lui are nevoie de rugăciunile noastre pentru că este singura persoană care îi poate dona măduvă pentru transplant. Doamne ajută cu multă sănătate!

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?