Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials

Cum a fost concediul la Eforie Sud | păreri



Am avut mari emoții pentru călătoria cu trenul până la mare, în special pentru faptul că aveam cu noi un bebe de 9 luni – copilul nașilor noștri. Dar se pare că am făcut cea mai bună alegere să mergem cu trenul, iar bebe a fost chiar relaxat.

Itinerar

Am plecat cu Trenul Soarelui din Cluj si ne-a dus direct în Eforie Sud, trenul de seară care pornește din Oradea. Am cumpărat biletele cu aproape două luni înainte, online și așa pe lângă faptul că am avut reducere aproximativ 120 lei pentru patru persoane pe un drum, am putut sa ne alegem și locul. Era să uit, am ales să mergem la cușetă și pentru că deja erau ocupate vagoanele cu 4 locuri, noi fiind 4 persoane + un bebe, am decis să luăm locuri într-un compartiment cu 6 paturi dar ne-am ales locurile de jos și cele de la mijloc.

Aveam mari emoții pentru această călătorie cu trenul, dar am fost plăcut surprinși când am primit lenjeriile fiecare in parte, înfoliate, albe, curate. Paturile de pot strânge și se transformă în banchete normale, ceea ce am și făcut până am mâncat și apoi ne-am pregătit pentru somn.

Cum a fost concediul la Eforie Sud | păreri DeboraTentis.ro

Fiecare persoană primește setul ei de lenjerie albă iar perna și plapuma se găsesc în compartiment. Am găsit spațiu suficient pentru depozitarea tuturor bagajelor fără să le înghesuim pe lângă noi, iar banchetele/ paturile sunt acceptabil de late ca să poți dormi o noapte. Banchetele de jos sunt cele mai confortabile, iar nașa mea a dormit cu bebe cu tot și au încăput.

Toate bune și frumoase pe drum, n-am schimbat nicăieri nimic, dimineața am avut din nou spațiu pentru mâncare și pentru a sta la o poveste iar pe la amiază am ajuns în Eforie Sud.

Cum a fost concediul la Eforie Sud | păreri DeboraTentis.ro

Cazarea

Casa unde am fost cazați este o casă privată, numită Vila Isis unde am găsit confort mult peste așteptările noastre comparativ cu ce am găsit anii trecuți.

Cred că se înțelege din imagini, dar vă spun că am avut parte de liniște, bucătărie numai pentru noi, terasă acoperită în curte, curtea curată și foarte frumos îngrijită și proprietari foarte de treabă.

Cum a fost concediul la Eforie Sud | păreri DeboraTentis.ro

Cum a fost concediul la Eforie Sud | păreri DeboraTentis.ro

Cum a fost concediul la Eforie Sud | păreri DeboraTentis.ro

cazare eforie sud

Am găsit marea foarte albastră, mai albastră decât niciodată și imaginile de jos nu sunt modificate decât am adăugat puțină lumină. Chiar așa albastră de vedea apa mării în primele zile de vacanță.

 

Plaja

Prima poză din vacanță:

Cum a fost concediul la Eforie Sud | păreri DeboraTentis.ro

Plajele sunt mai aerisite decât în alte stațiuni, adică poți alege unde să-ti pui prosopul fără să te lipești de prosopul vecinului, nisipul este curat, apa este curată. Plajele sunt mai liniștite, nu merge muzica la maxim și între plaje să nu știi ce muzică să asculți. O singură plajă am găsit cu muzică și a fost suficient pentru că nu ne-am mai dus acolo.

Cum a fost concediul la Eforie Sud | păreri DeboraTentis.ro

Pe sfârșitul vacanței vremea s-a schimbat radical, au fost valuri mari din cauza vânturilor puternice și reci, ceea ce a influențat și apa. In ultimele două zile nu am intrat în apă deloc, era mult prea frig și apa foarte rece. Dar nu ne-am supărat, am avut timp sa ne plimbăm, să mâncăm mâncăruri bune și să ne odihnim.

Trusa de cosmetice

Despre ce produse cosmetice și ce medicamente am folosit, am scris deja un articol, așa că vă las aici un link unde puteți vedea mai multe detalii despre fiecare produs și un clip unde puteți vedea ce produse am folosit și ce produse am dus cu mine și nu le-am putut folosi pentru că mi-au iritat tenul.

Cum a fost concediul la Eforie Sud | păreri DeboraTentis.ro

Mâncare

Despre mâncare am să vă spun că am găsit și mâncare foarte rea și scumpă, dar și mâncare foarte bună și ieftină. Am găsit și restaurant de lux dar și terasă murdară.

Terasa unde am băut cafeaua aproape zilnic și unde am mâncat zilnic cel puțin o masă, a fost terasa Tania. Ospătarii sunt foarte amabili, panorama este minunată și ne-am dus acolo chiar și în zilele cu vreme rece și urâtă, pentru priveliște ?

Cum a fost concediul la Eforie Sud | păreri DeboraTentis.ro

La Terasa Tania am găsit cafea ieftină (deși era de la aparat) dar și meniul zilei cel mai ieftin și suficient de gustos. In fiecare zi găseam 3 meniuri ale zilei și dacă eram suficienți de harnici, puteam alege oricare meniu vroiam. Meniul zilei se servește începând cu ora 11.30, cuprinde o ciorbă , felul doi și vreo 2 chifle, totul la 15lei.

Cum a fost concediul la Eforie Sud | păreri DeboraTentis.ro

Trebuie să spun că porțiile de mâncare sunt foarte mici cam peste tot unde am mâncat, așa că nu aveți așteptări prea mari la cantitatea de mâncare. Aici la Tania am găsit porții mai apropiate de normal, în timp ce la alte terase nu ne-a trecut foamea cu un singur fel și a trebuit să mai comandăm ceva.

Tot aici la Terasa Tania am găsit aripioare picante foarte gustoase și salată de pui chiar foarte bună. Am prins un moment în care s-au eliberat deodată toate mesele din fața noatră. De obicei și noi alegeam o masă spre plajă, dar în dimineața aceasta toate erau pline pe când am ajuns noi.

Cei mai buni papanași

O altă terasă unde ne-a făcut mare plăcere să mâncăm, în special mie, a fost Terasa Albatros. Este situată mai spre centrul stațiunii și are mâncăruri foarte gustoase. Aici am mâncat cei mai buni papanași și ciorbe foarte bune. Și aici găsiți 4 combinații diferite de meniul zilei dar sunt aceleași 4 în fiecare zi și costă 17-19 lei.

Pentru iubitorii de burgeri, aici am văzut burgeri foarte apetisanți. Noi nu am cumpărat pentru că am preferat altele (papanașii ca bombă de calorii). Tot aici am găsit frappe bun rece și Cafea Latte spumoasă și gustoasă.

Paste foarte bune, pizza și pește găsiți la terasa (mai de lux) Cocktail care este situată peste drum de plajă, iar de pe terasă de vede toată plajă și marea. Aici prețurile sunt puțin mai mari, cu aproximativ 1-5lei/fel dar sunt foarte gustoase și servirea ireproșabilă. Mâncarea comandată vine extrem de repede, totul este servit cu respect și profesionalism.

Pentru iubitorii de hamsii, la Eforie Sud noi am găsit doar în două locuri hamsii bune. Nu se găsesc dimineața devreme cum am găsit în Costinești, ci de obicei după ora 11. La o terasă pe plajă am găsit chiar bune și proaspete și nașii noștri au găsit la o terasă sus pe faleză. Este o terasă cu prelată galbenă, aproape de centru, unde am găsit și pizza foarte bună și are terasa așezată cu vedere spre mare, dar i-am uitat numele.

Dulciuri

Deși nu cred că am nici o poză, pentru că am pus-o pe instastory pe singura care am făcut-o, este despre Gogoșii ineluși. Ne-am răsfățat la maximum cu aceste gogoșele sub formă de inele și eu am preferat să fie cu ciocolată și caramel. Ziceam că ne-am răsfățat la maximum pentru că aproape în fiecare seară ne cumpăram câte 1-2 porții și trebuie neapărat să le încercați dacă ajungeți acolo.

Din cât îmi amintesc, cam aceleași erau și la Costinești, dar acum parcă au fost mai gustoase. Aaaa, să nu uităm de papanașii care au fost demențiali de buni. Sunt din aceia cu brânză în ei, iar pe deasupra cu smântână și gen de vișine/cireșe cu fructe cu tot. Salivez și acum când îmi amintesc și văd poza de mai sus ?

Protecția solară

Nu pot să închei acest articol înainte să vă spun că protecția solară este foarte importană pentru sănătatea voastră și a pielii voastre. Plasturele UV se poate comanda gratuit de pe site-ul larocheposay.ro și vă este trimis acasă prin poștă. Am scris un articol cu toate detaliile și îl găsiți aici.

Per total a fost o vacanță reușită și chiar dacă apa nu a fost suficient de caldă, ne-am bucurat de ea câteva zile și ne-am și bronzat fără să ne ardem folosind protecție SPF 30. Detalii despre produsele folosite găsiți aici.

Sunt tare curioasă să aflu pe unde ați fost voi vara asta sau pe unde planificați sa ajungeți. Aștept propunerile voastre pentru vara viitoare.

Oare să mergem tot la noi la mare sau să încercăm zone mai calde,

cum este Grecia sau Turcia?

Ce ne sfătuiți?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?