Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

Noua gamă Gerovital H3 Derma+ Premium Care | prima impresie



Săptămâna aceasta, Farmec sărbătorește frumoasa vârstă de 50 ani de la lansarea pe piața din România și cu această ocazie au scos pe piață câteva game noi de produse, fiecare dedicată unui anume tip de ten și unei anume dorință de îngrijire.Cea mai interesantă gamă lansată, este Premium Care.

Am să vă spun mai multe detalii despre celelalte game într-un articol diferit pentru că azi vreau să împărtășesc cu voi bucuria de a descoperi noua gamă Gerovital Derma+ Premium Care care produse 10 produse dermatocosmetice care sunt disponibile doar în farmacii, pe site-ul farmec și aici online. Sunt produse create în colaborare cu specialiștii din domeniul sănătății.

gama Gerovital H3 Derma+ Premium Care prima impresie




Gama Derma+ Premium Care

Această gamă cuprinde produse care au ca și ingrediente de bază substanțe căutate de doamnele preocupate de îngrijirea tenului. Unele dintre ele fiind o premieră să le găsim în compoziția unor produse românești.

Gama este dedicată persoanelor cu vârsta între 30-50 ani și va fi disponibilă doar pe site-ul farmec și în farmacii. Au lansat în premieră, un set complex de tratament intensiv pentru ten. Acest set cuprinde un mix de fiole cu diverse serumuri pentru o îngrijire specială a tenului și pentru prevenirea ridurilor.

În această gamă găsim, printre altele, un exfoliant cu AHA, un CC Cream cu SPF 10, o cremă de oxigenare și hidratare. Mai sunt câteva produse deosebite pentru prevenirea și îngrijirea ridurilor și a pielii mature.

gama Gerovital H3 Derma+ Premium Care prima impresie




Ce produse am ales eu

Eu am ales pentru prima comandă, două produse. Primul este CC Cream-ul cu SPF 10 pe care am și folosit-o azi. Ca și culoare și textură la prima folosire seamănă mult cu CC Cream-ul cu zmeură din gama Happiness. Doar că aceasta are în plus câteva ingrediente interesante cum este Matrixylul și Aquaxylul care stimulează hidratarea și refacerea pielii.

Se simple plăcut pe ten, se întinde bine și uniformizează frumos nuanța tenului. O voi folosi mai departe și revin cu păreri detaliate. A meritat cumpărată și merită folosită.

Al doilea produs ales este Fillerul intens antirid care este un serum concentrat cu textură lejeră de gel care conține două complexe noi Tightenyl și Neodermyl. Aceste complexe chimice au efect intens de lifting și stimulează sinteza proteinelor din piele. Mai conține și un derivat stabil de Vitamina C sub formă de lipozomi, care împreună cu celelalte ingrediente au efect de booster pentru redensificarea pielii.

Este super lejer, se absoarbe repede și ușor în piele, este foarte plăcut pe ten și hidratează tenul imediat după aplicare. M-a impresionat și îl voi folosi cu regularitate mai departe. A fost o investiție bună și voi reveni cu detalii suplimentare după ce îl mai folosesc.




Detalii și păreri

Toate produsele sunt testate dermatologic. Gama poate fi recunoscută după ambalajul negru cu scris auriu și roșu, specifice gamei Derma+. Recipientele produselor sunt elegante, majoritatea cu pompiță și foarte ușor de utilizat.

Sunt tare curioasă să le folosesc mai mult să văd cum se comportă pe ten, pentru că azi, ca și primă folosire, mi-au plăcut foarte mult. Și mai sunt tare curioasă să încerc și alte produse din această gamă pentru că au ingrediente foarte interesante.

Dar cea mai curioasă sunt să încerc Programul Intensiv de Îngrijire care conțin 7 fiole pentru 7 zile din săptămână. Un tratament intensiv pentru refacerea pielii.

Toate produsele noii game Derma+ Premium Care le găsiți aici și periodic aveți parte de reduceri și prețuri promoționale.

Ce părere aveți despre noua gamă?

Ce produse v-au atras atenția?

cumpara produsele mele preferate

Serum antirid multiCollagen elmiplant




Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?