Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml

Cumpărături Vegis.ro | produse Bielenda

Am cele mai tari cititoare și pentru că suntem o comunitate frumoasă de doamne pasionate de îngrijirea tenului. Cu ajutorul vostru am reușit să descopăr tot mai multe produse noi bune. Din acest motiv am făcut alte cumpărături Vegis.ro

Produsele Bielenda le-am tot văzut pe site-ul Vegis (link aici) dar nu știu de ce, nu am încercat niciodată nimic, până nu demult. Recent, o prietenă virtuală mi-a arătat că a găsit un produs foarte interesant cu vitamina C și protecție solară și zicea că ar vrea să-l cumpere dar m-a rugat să mă uit peste ingrediente.

Uitându-mă peste ingrediente, m-a surprins ce am găsit. Doar ingrediente curate și mai toate sunt ingrediente benefice pielii, nu doar de umplutură și pentru textură și așa mai departe. Și chiar am zis atunci că sunt tare curioasă să încerc și eu această cremă și cred o voi cumpăra în viitor.

Cumpărături Vegis.ro – produse Bielenda

Ei bine, nu a trecut mult, pentru că tot cu gândul la ea am fost și am pus și eu comanda și pentru început am ales doar două produse Bielenda pentru că am buget redus luna aceasta pentru cosmetice, dar când am terminat de pus în coș toate produsele care mă interesau, s-au adunat la peste 500 lei. Din păcate, a trebuit să mă rezum la 100 și ceva de lei pentru că mai am și alte cumpărături.

Încă nu am folosit produsele ca să vă pot spune ce acțiune au pe ten și cum se comportă tenul, dar ca și texturi ambele produse au texturi lejere, ușoare și au parfum foarte subtil. Poate că parfumul ca și substanță să deranjeze pe unele dintre voi, tenul meu nu este sensibil la parfum, iar eu personal iubesc aromele frumoase subtile din creme.


Ce îmi place mult la aceste produse, este faptul că au descrieri detaliate pe cutie și mai mult, au traduceri în limba română și pe ambalaj și pe site-ul celor de la Vegis (link aici) și nu numai pentru acestea, ci găsim descrieri detaliate inclusiv cu lista de ingrediente pentru fiecare produs de pe site.

glicol vit c
Nu am să intru în prea multe detalii despre produse, pentru că le voi prezenta mai pe larg dupa ce le folosesc și când vă voi spune părerea mea, dar ca și idee am să precizez cele mai importante aspecte pentru fiecare produs.

glicol+ vit c

Crema de zi Neuro Glicol + Vit C este o cremă hidratantă de zi, un activator de frumusete și strălucire cu SPF 20 care conține ca și ingrediente principale Vitamina C Forte sub forma unui ester 100% stabil. Mai conține acid glicolic 0,5% și o neuropeptidă. Link direct aici.

Trebuie să precizez cu procentele substanțelor de bază (100% și 0,5) nu sunt concentrația lor în produsul final ci este prezentată concentrația ingredientului la adăugarea lui în produs. Aceste procente pot să inducă în eroare cumpărătorul și consumatorul, dar am cerut companiei mamă să-mi spună exact concentrația ingredientelor importante. Să vedem când îmi răspunde.

acid hialuronic

Essence de jeunesse este o cremă de noapte special pentru persoanele cu vârsta peste 30 ani. Conține ca și ingrediente principale un derivat bunicel de acid hialuronic (sodium hyaluronat), extract din planta de argan, extract din struguri, vitamina B3 (niacinamida) și un ferment natural din ceai negru sub numele de Kombuchka. Ca și ingrediente secundare dar benefice conține unt de shea, unt de cacao și ulei de măsline. Link direct aici.

ingrediente acid hialuronic

Și pentru acest produs am cerut procente pentru ingredientele principale, să vedem ce răspuns primim.

 

Câteva gustări sănătoase

Și pentru că sunt o iubitoare de sucuri naturale și exotice mi-am cumpărat și două băuturi super gustoase pe care le-am terminat în aceeașizi în care mi-a ajuns coletul. De câte ori comand pe Vegis trebuie să-mi cumpăr și ceva bun de băut și niciodată nu am regretat decât faptul că am cumpărat cantitate prea mică 🙂 Link direct aici.

Cumpărături Vegis.ro | produse Bielenda

Ce produse interesante ați mai găsit?

Ce produse ați fi interesate să încercați sau ce produse ați mai auzit că sunt lăudate de doamnele pasionate de îngrijirea tenului?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?