Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

Cum să comanzi produsele The Ordinary | video

După ce am publicat primul clip despre produsele The Ordinary, cel în care vă spuneam părerea mea despre 3 dintre produsele folosite pentru prima dată de la ei, am primit foarte multe întrebări despre cum se pot comanda și cum se livrează produsele The Ordinary comandate de pe site-ul ”mama”.

Așa că am decis să filmez un clip în care să răspund la toate aceste întrebări și veți vedea ce tip de card am folosit, prin ce fel de curier vine și așa mai departe.

Pentru prietenele mele cărora le place să citească înainte să vizioneze clipuri, am să vă spun și aici care sunt pașii exacți pentru a putea pune comanda pe site-ul Deciem.

Eu vorbesc despre site-ul Deciem, pentru că acolo am plasat eu comenzile și această variantă o cunosc. Există și alte site-uri unde se pot comanda, dar eu nu am plasat până acum nici o comandă pe alte site-uri. Spre exemplu, se pot comanda de pe asos.com și din cât am înteles, vin mult mai repede, dar eu nu am comandat, așa că nu vă spun nimic sigur.

În câteva cuvinte, produsele The Ordinary se pot comanda de pe site-ul Deciem aici, vă faceți cont, vă alegeți produse dorite după ce studiați detaliile despre fiecare produs în parte pentru ce se poate folosi și cum se poate folosi.

După ce le adăugați în coșul de cumpărături, mai verificați o data tabelul cu interacțiunile dintre produse ca să fiți sigure că ați comandat exact ce aveți nevoie și să vedeți care cum se pot combina în rutina voastră și despre care mai trebuie să vă documentați.

După ce verificați coșul de cumpărături, uitați-vă spre taxele de transport, pentru că la minim 4 produse și o anumită sumă, beneficiați de transport gratuit.

După mine, mai bine cumpărați un produs în plus și nu plătiți transportul, decât săplătiți taxe aiurea. După ce ați scăpat de taxele de transport, vă complectați datele cardului bancar pentru că aceste produse trebuiesc plătite cu cardul online, inainte să vă ajungă produsele.

Eu am folosit un card VISA, dar se pot folosi mai multe tipuri de carduri bancare. Pot să vă spun doar că nu mi-au acceptat un card de cumpărături și nu știu de ce, dar cardurile normale de debit sunt acceptate cam toate.

Produsele sunt livrate prin curier rapid, mai exact prin DPD curier la adresa complectată de voi, care poate fi adresa de acasă sau oricare adresă.

La livrare, curierul vă sună și vă aduce pachetul la ușă fără să vă ceară taxe suplimentare.

Eu sunt foarte mulțumită prin această metodă de cumpărături, chiar dacă am așteptat între 2-4 săptămâni până au venit produsele din depozitul Deciem.

Cam acestea ar fi informațiile pe care am vrut să le împărtășesc cu voi, iar acum vă las să vizionați clipul de mai jos pentru detalii suplimentare.

Nu uita să te aboneți șăsă vizionezi și celelalte 5-6 clipuri despre fiecare categorie de produse cu multe multe detalii intresante.

Ai folosit produse The Ordinary?

Ce produse ai folosit?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?