Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml

Ce-am mai făcut în ultima perioadă

Bună, dragilor!

Am lipsit puțin de pe blog și pentru că fiecare dintre voi sunteți importanți pentru mine, vreau să formăm o comunitate și să ne cunoaștem mai bine. Cu unele dintre voi am vorbit pe rețelele de socializare unde mă găsiți zilnic sau aproape zilnic, cu altele dintre voi am vorbit prin email și încerc în fiecare zi să răspund tuturor întrebărilor și comentariilor pe care le scrieți pe paginile unde activez și eu.

Din acest motiv, mă simt datoare să vă spun de ce am lipsit câteva zile de pe blog și totodată să vă spun ce îmi propun să fac zilele viitoare și să vă cer ajutorul. Defapt hai să ne ajutăm reciproc și vă spun mai jos de ce.

Să nu mai lungim vorba, și hai să vă spun de ce am lipsit de pe blog. Am lipsit pentru că, așa cum știți, am un program foarte haotic la muncă și în viața reală, adică nu muncesc zilnic de la 8-16, ci am zile când merg dimineațași mă întorc mai pe seară, am zile când merg pe la 9-10 și mă întorc seara. Uneori ajung acasă foarte obosită și nu mai am energie decât să mă îngrijesc pe mine și soțul meu, alteori am energie mai multă și apuc să fac mâncare și curat, iar alteori energia o folosesc pentru pasiunea mea, adică blogul, canalul de youtube și rețelele sociale, iar în alte zile mă găsiți doar pe rețelele sociale povestind cu voi despre cosmetice și multe altele. În serile când mă relaxez vizionez și eu alte clipuri pe youtube, dar de obicei le vizionez în timp ce îmi fac rutina de îngrijire seara și din acest motiv am cam lipsit de pe snapchat.

Nu am scuze și nu vreau să mă scuz, ci vreau doar să vă spun cum stă treaba pe-aici. Blogul este o pasiune aparte și scriu aici atunci când toate stelele se aliniază și toată energia bună și pozitivă este în jurul meu. Dacă una sau două dintre stele nu este la locul ei, nu am toată energia pozitivă pe care vreau să o transmit prin scrisul de pe blog și nu mă ating de blog.

Ce-i drept, sunt mândră că am reușit să mă țin de rutina de pe youtube și acolo mă găsiți în fiecare miercuri seară și sâmbătă dimineața cu câte un clip nou și sfaturi practice interesante (sper eu). Fiecare comentariu de-al vostru este foarte important pentru mine, voi mă ajutați să merg mai departe și voi îmi dați energia de a merge mai departe. Dacă nu interacționez cu voi, singură nu vă rostul acestui blog sau canal de youtube. Așa că vă rog din suflet să-mi scrieți părerile voastre, bune sau rele, întrebări, critici constructive sau aprecieri la fiecare articol ca să mă ajutați să merg mai departe.

Am pregătite câteva chestii frumoase pentru voi și voi începe cu faptul că am început deja să public regulat clipuri pe youtube, așa cum ziceam mai sus și tot acolo urmează și un concurs. Pe instagram încerc să public regulat și zilnic rutina mea de dimneață sau cea de seară și mini review-uri despre produsele pe care le folosesc, păreri proaspete și ”la cald” despre multe-multe produse. Pe facebook împărtășim păreri, link-uri, oferte și noutăți din lumea mare a cosmeticelor. Pe snapchat împărtășesc păreri și secvențe mai intime din viața mea personală și acolo simpt că sunt mai aproape de voi pentru că putem comunica cu ajutorul pozelor, clipurilor și chiar a link-urilor. Iar nu în ultimul rând, aici pe blog împătășesc cu voi cele mai detaliate păreri despre produsele pe care le folosesc sau despre multe altele care mi-au ajuns pe mână sau despre care am citit sau auzit.

În perioada următoare mă veți găsi mai regulat pe toate rețelele de socializare și veți găsi mai multe articole pe blog. Sunt foarte hotărâtă să slăbesc și am început deja (din nou) dieta ketogenică pentru că am avut rezultate foarte bune lunile trecute, dar m-am prostit cu bună știință și am încâlcat aproape toate obiceiurile bune. Vine vara, vin nunțile (deja au început la mine) și vreau să pot purta rochițe frumoase fără să mă fâstâcesc din cauza kilogramelor în plus.

Mă gândeam să împărtășim sfaturi și păreri pentru că intotdeauna aflu sfaturi prețioase de la voi și despre alimentație și despre cosmetice, așa că vă rog ajutați-mă cu meniuri sau feluri de mâncare ușor de preparat și sărace în carbohidrați. Și vă mai rog să mă ajutați cu recomandări de produse pentru plajă și cu destinații de vacanță ieftine și splendide 🙂

Știu că cer prea mult, dar totuși vă rog ajutați-mă cu niște informații, orice vă trece prin minte.

Nu uitați să vă abonați la Newsletter prin completarea adresei de email ca să fiți la curent cu fiecare articol pe care îl public și vă aștept sfaturile, părerile și recomandările puțin mai jos și pe toate rețelele de socializare.

Ce rețete de mâncăruri rapide și sărace în carbohidrați cunoașteți?

Ce produse de plajă îmi recomandați pentru anul acesta?

Ce locuri pentru vacanță îmi recomandați?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?