Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

B.U. Absolute Me – povestea unui nou parfum și a noii campanii | lansare

Lansarea noului parfum Absolute Me este surpriza brandului B.U. pentru acest an, un an în care povestea fiecărei fete așteaptă scrierea cu dragoste a următoarelor capitole. Un parfum fructat-lemnos cu atingeri florale, creat special pentru a celebra feminitatea, senzualitatea și modernitatea, toate în același timp.

Pentru a pune accentul meritat pe valorile și diversitatea frumuseții, B.U. începe odată cu această lansare o nouă campanie în jurul conceptului Absolute Me despre feminitatea absolută – #AbsoluteMeStories.

Un parfum ca o poveste

B.U. Absolute Me oferă prilejul perfect de a pune în valoare adevărata frumusețe, cu libertatea și asumarea acesteia, fără compromisuri. Fiecare fată B.U. este cu atât mai radioasă și mai frumoasă cu cât se simte mai bine în pielea ei și își exprimă într-un mod unic personalitatea care o face misterioasă și specială.

Ambalajul alb-negru cu accente roz-pudrat și elemente florale invită la descoperirea unui parfum ce ȋşi dezvăluie personalitatea cu primele note proaspete de mandarină, măr crocant și pară coaptă. Inima bogată este compusă dintr-un mix eclectic de violete și frezii contopite cu lemnul neted de santal. Aromele finale de caramel, mosc și ambră încapsulează perfect intensitatea și complexitatea feminității absolute.

Parfumul este disponibil în următoarele variante:

B.U. Absolute Me Eau de Toilette 50 ml, preţ 45 lei

B.U. Absolute Me Natural Spray 75 ml, preţ 22 lei

B.U. Absolute Me Deo Body Spray 150 ml, preţ 11.50 lei

O campanie pentru povestea ta

B.U. lansează microsite-ul www.absolutemestories.com pentru ca fiecare fată B.U. să își construiască povestea Absolute Me care să o reprezinte perfect. Cele care se ȋnscriu se vor putea inspira și din poveștile prezentate pe site, uploadate de nume cunoscute din blogosferă.

În perioada 15.03.2017-15.05.2017, fetele B.U. sunt invitate să încarce fotografii și/sau videoclipuri care vor forma un colaj eligibil pentru Povestea Săptămânii, poveste ce va fi premiată.

Acesta este doar ȋnceputul poveştii B.U. Absolute Me despre feminitatea absolută, care are ȋn prim-plan celebrarea adevăratei personalităţi, ce face fiecare fată B.U. să fie unică, misterioasă şi specială.

Care este povestea ta?

www.absolutemestories.com

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?