Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials

Gene lungi ca aripile de înger cu Maybelline Push Up Angel mascara

Voi știți că eu nu prea fac review-uri și nu prea vorbesc despre produse de machiaj, dar am primit pentru testare câteva produse și pentru sunt interesante, vreau să spun câteva cuvinte despre fiecare. În plus mi-am făcut curat între produse de machiaj în urmă cu câteva săptămâni și incă nu am apucat să vă spun părerea mea despre ele, așa că vor urma câteva articole cu părerea mea despre câteva produse de machiaj.

Voi începe această mini serie cu un review pentru un rimel pe care îl plac foarte mult și îl folosesc zilnic de vreu două săptămâni deja. Cele care mă urmăriți pe snapchat ați văzut prima mea reacție și faptul că m-am fâstâcit atunci când l-am folosit pentru prima dată. Sincer, după acea experiență, l-am pus deoparte pentru vreo 2 zile și apoi am observat un clip despre cum trebuie folosit, așa că am pus mâna din nou pe el și de-atunci îmi place foarte mult.

Astăzi vă spun părerea mea despre rimelul nou lansat de Maybelline și anume the falsies Push Up Angel care are cea mai ciudată sau interesantă periuță pentru rimel, pe care am văzut-o vreodată.

Este o periuță cu peri siliconați asezați doar pe o parte a periei, având mărimi diferite de la peri mici spre exterior până la peri mult mai mari spre interiorul periuței. Textura produsului este una de cremoasă, siliconată, netedă. În ciuda faptului că periuța are perii mai puțini decât o perie circulară normală, ia suficient de mult produs încât să acopere genele și cele de sus și cele de jos și eu nu iau de două ori din produs pentru un singur ochi, deși folosesc mai multe straturi de mascara pentru a-mi aranja genele.

Scopul acestei periuțe interesante și cu perii așezați intenționat așa, este să definească și să alungească genele exterioare foarte mult, comparativ cu aripile de înger. Dacă folosesc periuța așa cum trebuie, chiar se vede foarte ușor cum genele sunt alungite foarte mult și nici nu știam că am gene atât de lungi. Produsul are ceva fibre și pigmenți care se așează frumos pe fiecare geană de la rădăcină și chiar în prelungirea exterioară a genei, rezultând gene exterioare lungi și foarte bine definite.

Are o culoare intensă de negru care colorează și evidențiază fiecare geană în parte. Eu îl folosesc și pe genele de sus și pe genele de jos. Are o textură foarte rezistentă, deși nu pretinde a fi rezistent la apă, rimelul rezistă la ușoare lăcrimări și nu se întinde dacă nu-ți freci prea tare ochii. Peste zi rezistă bine o zi întreagă dar trebuie să precizez că spre seară, eu am tendința să mă frec la ochi și atunci, câteodată, rimelul se scutură de pe genele de jos unde pun doar un strat de rimel. În schimb, nu am avut nici o problemă să se usuce sau să cadă rimelul de pe genele de sus, unde cred eu că fixez produsul mai bine prin faptul că aplic câteva rânduri de rimel.

Culoarea și alungirea genelor se poate construi prin aplicarea mai multor rânduri de mascara, totuși pentru mine efectul aplicări a dour câteva straturi din același rând de produs (fără să mai iau din tub) este suficient pentru efectul care îmi doresc pentru ochii și genele mele. Chiar are efect de gene false prin faptul că le alungește vizibil și prin faptul că are o culoare intensă de negru.

Ca și mod de folosire trebuie să precizez faptul că produsul se aplică întotdeauna cu perii mai mare spre exteriorul ochiului, spre tâmple, și cu exteriorul periuței unde sunt și perii mai mici spre interiorul ochiului unde și genele sunt mai mici. Se folosește produsul de la potrivind perișori perpendicular pe gene, astfel încât să produsul să ajungă de la rădăcină spre vârfurile genelor și se repetă această mișcare până când produsul este distribuit uniform și până când obții look-ul dorit. Mă repet, pentru machiajul de zi cu zi, eu iau doar o singură dată produs din tub, dar pentru un eveniment mai special și pentru un aspect de gene false bogate, dese și lungi, iau de două ori produs din tub, așteptând să se usuce primul rând, înainte să aplic al doilea rând.
Aici puteți vedea cum arată genele mele cu doar un rând de produs aplicat, fără să insist deloc:

înainte … după

De menționat faptul că în mod normal, genele mele abia sunt vizibile și foarte mici. Cu ajutorul acestui rimel care îmi definește și alungește genele, toată privirea mea se schimbă și ochii par mai deschiși și mai evidențiați. Eu nu folosesc eye liner iar fard de pleoape foarte rar, așa că rimelul este foarte important pentru privirea mea.

Detalii suplimentare despre cum se aplică găsiți în materialul de mai jos:

Acest produs poate fi găsit online aici pe 1001cosmetice (sper să revină pe stoc) sau în magazinele cu produse cosmetice și în unele supermarket-uri la prețuri între 28-35 lei.

Ați încercat această mascara? Ce părere aveți despre ea?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?