Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy

Lansare de produse în ultima perioadă | mini păreri

În ultimele două-trei luni s-au lansat foarte multe produse și aproape toate firmele de produse cosmetice au lansat câte un produs nou în primăvara asta.

Voi începe cu La Roche Posay care au scos pe piață trei variante de ape micelare ultra care combină micelele, apa și glicerina pentru un efect mai eficient, pentru a demachia ușor și bine machiajul de pe orice tip de ten, fiecare ten având tipul ei de apă micelară. Găsim apa micelară ultra pentru sensibil, varianta de apă micelară ultra Effaclar pentru ten gras și noutatea supremă este varianta de apă micelară ultra pentru ten reactiv. Review detaliat găsiți aici. Produsele pot fi găsite online aici sau în farmacii.

apamicelara ultra la roche posay deboratentis.ro
De asemenea, o noutate este kit-ul anti imperfecțiuni care cuprinde un mini gel de curățare spumant și un mini Effaclar Duo+. Un kit numai bun pentru cei care vor sa testeze produsele sau pentru cei care se pregătesc pentru vacanța de vară cu mini produse pentru trusa de vacanta. Kit-ul de găsește în farmaciile partenere sau online aici la preț redus.

la roche posay kit effaclar anti imperfectiuni deboratentis.ro

LOreal a scos pe piață mai multe produse: o gamă nouă pentru îngrijirea părului care cuprinde patru produse, două palete minunate pentru machiaj, un luciu de buze frumos pentru buze, un fond de ten mat și rezistent și un fard lichid pentru pleoape.

Gama cu argilă extraordinare pentru îngrijirea părului cuprinde patru produse, un șampon și un balsam care îmi place mult, o mască pentru detoxifierea părului care reglează secreția de sebum, care îmi place extrem de mult, și un șampon uscat care am crezut că îmi place, dar nu mă împac cu el. Review-ul măștii îl găsești aici. Produsele pot fi găsite online aici.

elseve argila extraordinara deboratentis.ro
Una dintre palete are 5 culori de blush superbe. Câteva au irizații iluminatoare, în plus, toată paleta miroase super bine. Culorile sunt foarte pigmentate și se blenduiesc ușor și uniform.

loreal total cover blush paint push up angel infaillible deboratentis.ro
A doua paletă este cea cu corectoare de culoare, care conține 5 corectoare, fiecare având o utilitate aparte. Produsele sunt cremoase, ușor de aplicat și blenduit, au acoperire foarte mare și iubesc foarte mult culoarea mov care oferă o iluminare superbă, care se vede mai jos în clip.

Fondul de ten Infallible 24Matte este chiar super rezistent și lasă tenul mat fără să îl usuce. Are acoperire destul de mare și foarte frumoasă naturală. Nuanța pe care o am este puțin închisă pentru tenul meu de iarnă deschis, dar la vară va fi perfect și chiar vreau să-mi cumpăr o nuanță mai deschisă să am ce folosi până atunci. Poate fi găsit la preț bun online aici.

O altă lansare este un ruj/luciu lichid pentru buze pe care îl iubesc foarte mult. Pe lângă faptul că are o culoare de zmeură superbă, are o textură super hidratantă, culoarea se așează uniform și are acoperire bună. Este chiar foarte hidratant și foarte plăcut de purtat.

lip paint loreal deboratentis.ro
Maybelline vine cu o noutate care la fel, îmi place foarte mult. Este o mascara cu o periuță interesantă care oferă alungire foarte frumoasă genelor, le definește și le evidențiază printr-o culoarea de negru intens. Îmi place foarte mult și găsiți un review detaliat aici.

O altă noutate de la Maybelline este paleta corectoare care arată foarte drăguț. Încă nu am încercat-o dar pot să vă spun că are textură cremoasă și găsiți aici o descriere detaliată (urmează).

maybelline master camo deboratentis.ro
O noutate care m-a bucurat mult este faptul că cei de la Secom au adus în România produsele Andalou Naturals, produse naturale, vegane chiar, cu ingrediente active organice deosebite. Sunt produse pentru îngrijirea tenului de o calitate excepțională și îmi face plăcere să le folosesc. Am în plan să-mi cumpăr și alte produse Andalou. Pe perioada sărbătorilor de Paște, cei de la Secom oferă 20% reducere la tot portofoliul lor de produse. Aici găsiți toate produsele, iar unele le găsiți pe Vegis aici.

Lansări de produse în ultima perioadă | mini păreri
Elmiplant a mai scos pe piață o loțiune micelară ca și complectare a gamei cu extract de nufăr și servețele umede demachiante. Găsiți mai multe detalii aici (urmează) și se poate comanda online aici. Șervețelele demachiante au fost lansate la începutul anului, sunt sigură că deja le-ați văzut în magazine.

Lansări de produse în ultima perioadă | mini păreri

Farmec a relansat gama proprie Farmec prin schimbarea produselor cu unele noi, cu ambalaje și compoziții noi. Câteva dintre noile produse le găsiți mai jos, iar toate detaliile despre noile game le găsiți aici. Pe perioada sărbătorilor de Paște cei de la farmec oferă transport gratuit și reduceri de prețuri. Detalii sau prețuri bune găsiți oricând pe 1001cosmetice aici.

Lansări de produse în ultima perioadă | mini păreri

O noutate mult așteptată vine de la Clinique, care a lansat un produs revoluționar, zic ei, Fresh Pressed un sistem ce conține cea mai activă formă de vitamina C care se încorcoprează într-un gel cu ingrediente foarte interesante, doar în momentul în care începem folosirea lui. Adițional au scos pe piață și o pulbere pentru curățarea feței care conține și ea vitamina C. Detalii suplimentare găsiți aici.

Lansări de produse în ultima perioadă | mini păreri

Cea mai recentă lansare vine de la Cosmetic Plant și cuprinde o gamă întreagă de produse cu minerale din Marea Moartă. Gama conține produse pentru îngrjirea tenului, pentru îngrijirea corpului și pentru relaxare. Detalii suplimentare despre aceste produse găsiți aici.

Lansări de produse în ultima perioadă | mini păreri deboratentis.ro

Câteva clipuri în care vă arăt produsele mai sus amintite și vă spun câteva cuvinte despre ele diferit de ce am scris mai sus:


Ați încercat careva dintre produsele recent lansate?

Care produs v-a atras atenția?

(câteva oferte interesante am pentru ținute de primăvară, am găsit aici.)

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?