Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

Clinique Fresh Pressed Vitamina C pură 10% + păreri

Am o perioadă în care mă tentează aproape tot ce conține Vitamina C. Dar nu mă refer la chestii de mâncare care conțin Vitamina C, ci la produse cosmetice sau mai bine spus, la produse pentru îngrijirea tenului care conțin Vitamina C. Așa am ajuns la Clinique Fresh Pressed, un produs cu vitamaina C pentru piele.

Așa pe scurt, pe piața cosmeticelor sunt diverse produse care conțin derivați de vitamina C pentru că este mai ușor de stabilizat în produsele cosmetice și mai puțin costisitor. Totuți forma cea mai eficientă care luptă cu petele și semnele de îmbătrânire este varianta L-Ascorbic, adică Acidul Ascorbic pur care este forma cea mai instabilă, și mai ales în produsele apoase.




Trendul Vitamine C

Trendul folosiri produselor cu Vitamina C, varianta Acid Ascobic m-a lovit și pe mine și sunt tare curioasă să văd ce rezultate are pentru tenul meu. Am profitat de reducerea de pe Douglas online și mi-am cumpărat setul pentru 7 zile de la Clinique, adică Fresh Pressed 7-day system with pure vitamin C. Gen să le încerc să văd cumse simt pe piele și ce rezultate văd după cele 7 zile, urmând ca mai apoi să-mi recumpăr sau nu tratamentul pentru mai multe zile.

Sunt în momentul în care folosesc produsul, așa că nu am să vă spun rezultate deocamdată, dar revin cu rezultate imediat ce termin cele 7 zile de folosire a produsului. Între timp vreau să vă spun câteva cuvinte despre acest system pentru 7 zile de la Clinique.

Clinique Fresh Pressed Vitamina C pură 10% + păreri

Clinique Fresh Pressed

Setul conține 7 pliculețe cu praf pentru curățarea tenului și un flacon ce conține serul cu vitamina c 10%.

Pliculețele conțin acid ascobit (vitamina c pură), acid salicilic și extract din scoarța arborelui de săpun. Arborele de săpun este varianta naturală a săpunului care are o bună eficieță pentru ten dar nu are efectele dăunătoare ale săpunului clasic. Praful pliculețelor se activează în contact cu apa și formează o pastă cu o spumă foarte fină pe ten. Aceste trei ingrediente cheie ale pudrei pentru curățat promit să curețe în profunzime tenul. Fără să-l agreseze și lasă un ten curat și luminos.

Boosterul zilnic cu vitamina c pură 10% este cel mai nou produs și este singurul de pe piață care conține Acid Ascobic în variantă pură. Este singurul cu concentrație așa mare, intr-o formă lichidă apoasă de gel.

Promite efecte vizibile de întinerire a tenului prin uniformizarea nuanței tenului și reducerea liniilor fine care vor face ca tenul să arate mai luminos, mai tânăr și mult mai frumos. Acest serum booster conține, așa cum ziceam, acid ascobic pur în concentrație 10% fiind al doilea ingredient după apă, adăugat în acest produs. Apoi mai conține glicerină, extract de castravete, extract de orz, extract de dude, extract de melasă, extract din rădăcină de gura lupului. Mai conține extract din struguri, extract de alge, extract din soia. Extracte deosebite ca extractul din planta Sfântului Pavel (o plantă africană cu care se tratau cele maiurâte afecțiuni ale pielii), ulei de floarea soarelui și încă multe ingrediente care ajută la stabilizarea acestei formule.

Am vrut să înșir lista ingredientelor importante ca să vă dați seama câte bunătăți conține acest booster, substanțe pe care le găsim combinate frumos pentru a lupta cu primele semne de îmbătrânire ale tenului nostru.




Cum se prepară și cum se folosește

Boosterul se prepară înainte de prima folosire prin presarea butonului din partea de sus a flaconului și atunci se eliberează pudra în lichidul din partea de jos a flaconului, astfel vitamina c are o stabilitate chimică de 7 zile. Se folosește prin adăugarea a 2 picături din serul format în crema normală de zi, respectiv crema de noapte, pentru că se folosește de două ori pe zi câte 2 picături la fiecare aplicare.

Produsele sunt testate pentru pielea alergică și nu conțin parfum sau alcool.

Clinique Fresh Pressed Vitamina C pură 10% + păreri

Ca și rezultate cei de la Clinique promit:

  • un ten mai luminos cu 36% de la prima aplicare, iar într-o săptămână un ten mai radiant, mai uniform, ferm și frumos.
  • după 4 săptămâni de folosire petele sunt reduse cu 21%, liniile fine și ridurile sunt vizibil redus cu 32%.
  • în 12 săptămâni petele sunt reduse cu 32%, liniile fine și ridurile sunt reduse cu 43%. Tenul este vizibil mai ferm cu 41% și conturul și aspectul feței este întinerit.

Produsele se pot găsi pe piață în ambalaje individuale sau în pachetul combinat pentru 7 zile. Prețul pachetului pentru 7 zile format din cleanser + booster este 129 lei. Pachetul doar cu 28 pliculețe cleanser pentru o lună costă 129 lei. Un flacon de booster pentru 7 zile costă 75 lei. Sau mai există varianta de set pentru o lună, care ar fi cea mai profitabilă, dar nu am găsit disponibil pe site-urile din România.

Așa cum vă spuneam, am început să le folosesc și abia aștept să văd ce rezultate obțin. Pentru început pot să vă spun că nu irită tenul deloc și că am observat o ușoare iluminare a tenului de la prima folosire. Revin cu detalii.




UPDATE:

Am filmat un clip frumos cu toate detaliile despre acest produs. Poți vedea exact cum se folosește și cum arată tenul meu după folosirea lui:

Setul pe 7 zile din Clinique Fresh Pressed îl găsiți aici la prețfoarte bun.

Ați folosit produse cosmetice cu Vitamina C până acum? Dacă da, care?
Cine e curios de acest produs?

cumpara produsele mele preferate clinique

Clinique Even Better SPF50Clinique SuperDefence SPF20
Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?