Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml

elmiplant ulei de corp DRY | părerea mea

L-ați tot văzut la mine pe instagram și pe facebook și ați observat că l-am lăudat. Ei bine, acum i-a venit momentul când îi acord un articol dedicat doar lui.

De ce? Pentru că merită! De ce merită? Hai că vă spun mai jos.

Să o iau cu începutul, elmipant a lansat un nou ulei pentru corp și de data aceasta nu este un ulei pentru masaj, așa cum am fost obișnuite, ci este un ulei de întreținere, un ulei creat pentru a hrăni și îngriji pielea noastră în fiecare zi sau atunci când dispunem de un moment doar pentru noi. El se numește Ulei hidratant pentru corp DRY!

Spun că este pentru atunci când dispunem de un moment doar pentru noi, pentru că atunci când îl folosesc simt cum mă răsfăț. Aroma lui mă relaxează imediat, textura lui ușoară intră repede în piele și lasă pielea fină, moale, catifelată. Tot corpul se relaxează, inclusiv mintea și starea de spirit.

Uleiuri hidratant pentru corp DRY! are o combinație minunată de uleiuri exotice cum sunt marula, migdale, jojoba și macadamia, care miros extraordinar de bine și la fiecare folosire mă duce cu gândul la vancață, la soare, la plajă și aroma subtilă dar frumoasă se ține după mine câteva ore bune sau până mă obișuiesc cu mirosul și nu-mi dau seama.

Textura lui ușoară îl face ideal pentru a fi folosit zilnic, oricând, chiar și după epilare. Se absoarbe repede în piele, nu irită pielea proaspăt epilată, nu pătează hainele, nu rămâne pielea grasă. Nici nu mai știu ce să spun despre el, nu mai am cuvinte de laudă pentru că veți zice că prea exagerez. Ei bine, chiar nu exagerez și vă provoc să-l încercați și nu cred că veți regreta.


Are pompiță care funcționează perfect și pulverirează picături fine și pe suprafață suficient de mare ca să-l poți aplica direct pe piele. Flaconul conține 150ml.

Ai văzut mai sus exact ce conține și ce promite și vă spun că toate promisiunile au fost depășite ca șă plăcere. Îmi place maxim acest ulei DRY de la elmiplant. Eu l-am folosit doar pe corp până acum, dar urmează să-l încerc și pe păr, iar la ce textură ușoară are sigur nu-mi va încărca părul.

Îl găsiți în supermarket, in magazinele DM, in magazinele cu produse cosmetice, iar online îl găsiți pe emag AICI la 25 lei.

Cine l-a mai încercat?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?