Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml

Andalou – noua gamă de cosmetice sub umbrela Secom



Am fost mega surprins plăcută când am primit notificarea că Secom va comercializa produsele Andalou! Astfel putem și noi româncele să beneficiem de proprietățile uimitoare ale produselor Andalou care sunt realizate după studii de specialitate de ultima generație.

Vă las mai jos descrierea pe care o fac cei de la Secom despre produsele Andalou:

Produsele Andalou Naturals sunt testate clinic, contin ingrediente Non-GMO, sunt Cruelty-Free (nu au fost testate pe animale), nu contin gluten, nu contin parabeni, sunt Eco-Friendly, sunt Certificate organic, provin din comertul echitabil (Fair Trade) si sunt Vegetariene & Vegane.

andalou secom pareri

Gamele Andalou

Special pentru nevoile de ingrijire a tenului, in gama Andalou Naturals, regasiti produse naturale pentru rutina completa, adaptate tuturor tipurilor de ten: creme, produse de curatare, produse pentru regenerare, serum-uri.

  • Gama 1000 Roses®, pentru tenul sensibil, cuprinde produse cu celule stem din trandafir alpin (Rhododendron ferrugineum) si alte substante cu efect antioxidant si nutritiv din plante.
  • Gama Age Defying, pentru tenul uscat, se remarca prin produsele cu extracte din fructe de padure, resveratrol, celule stem din fructe, coenzima Q10, imbunatatesc textura tenului si ofera un control mai bun al procesului de imbatranire.
  • Gama Clear Skin, pentru tenul gras, predispus spre acnee, ofera suport si ingrijire prin produsele cu acid salicilic, acai, kombucha. Produsele au efect antiinflamator, ofera un nivel de hidratare intensa si calmeaza tenul si atenueaza cicatricile.
  • Gama Brightening, pentru tenul normal si mixt, se remarca prin produsele cu celule stem din citrice, Vitamina C, extract de morcov, miere de Manuka si dovleac. Produsele sustin ingrijirea acestui tip de ten, oferindu-i luminozitate si frumusete.

Pentru nevoile de ingrijire ale corpului, puteti alege gelurile de dus, lotiunile de corp, cremele de maini sau untul de corp. Produsele contin extracte din fructe si plante, se remarca prin textura, calitatea ingredientelor si mirosul fin, natural.

Pentru par, alegeti una dintre cele trei game care ofera stralucire, volum sau hidratare. In fiecare dintre cele trei game regasiti cate un sampon, balsam si/sau un produs de styling.

Alegeti stiinta celulelor stem pentru frumusete!

(sursa: site-ul secom – link aici)

Acestea sunt gamele de produse comercializate de Secom. Desi Andalou au mult mai multe game, acestea sunt printre cele mai nou lansate și văd că acestea au ajuns și la noi.

Compoziția produselor Andalou

Produsele Andalou sunt create cu o foarte mare atenție chimică și numai în urma unor teste amânunțite și a unor cercetări de ultimă generație în ceea ce privește regeneregarea pielii, îngrijirea pielii, refacerea celulor din piele. Produsele lor conțin complexe naturale obținute în urma a multor studii, complexe care conțin celule stem din diverse fructe, din diverse semințe sau chiar din petalele unor flori. Alte produse marca Andalou conțin cea mai nouă inovație în materie de dermatocosmetice și anume probioticele care sunt un trent tot mai răspândit în ultima perioadă datorită beneficiilor imediat vizibile pentru pielea persoanelor care le-au testat.

Aleg să folosească cele mai rafinate și deosebite ingrediente naturale, celemai inovative complexe naturale, cele mai noi și eficiente molecule extrase din plante rare, din flori rare și nemodificate genetic. Majoritatea componentelor sunt extrase din culturi organice, unele sunt vegetariene, altele chiar vegane. Nu sunt testate pe animale, sunt certificate organic de cele mai înainte instituții din domeniul testelor organice, și majoritatea nu conțin gluten și sunt testate pe piele sensibilă și de câtre dermatologi.

Majoritatea produselor conțin complexe chimice naturale a căror eficiență este dovedită clinic în urma unor ample teste clinice și de ultimă generație.

Sunt foarte curioasă să încerc produsele Andalou și deja am plasat o comandă.

Sunt foarte curioasă să știu dacă ați încercat careva dintre produsele Andalou și ce părere aveți voi despre ele, oare am făcut o alege bună sau nu?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?