Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Inkey List PHA toner 100ml

Tuelle – produse naturale handmade | prima impresie



Cele care mă urmăriți snapchat sau instagram (deboratentis) știți că mi-am cumpărat câteva produse naturale handmade ca să le folosesc în această perioadă când țin și o dietă pentru a-mi modela corpul și pentru a scăpa de câteva kilograme și anume dieta ketogenică. Apropo, dacă vă interesează mai multe detalii despre dieta mea, aștept să-mi spuneți în căsuța de comentarii să voi reveni cu detalii.

Revenind la produsele Tuelle, așa cum ziceam le-am comandat de la o doamnă Carmen Lezeu care le face manual dar în condiții excelente și folosește doar îngrediente curate naturale, doar ingrediente active și nici un produs dintre cele pe care le-am cumpărat eu nu conțin apă. Repet produsele au doar ingrediente active, nimic de ”umplutură” acolo.

pareri produse naturale farmacist debora tentis
Mi-am ales câteva produse pentru tenul meu mixt, cum sunt masca detoxifiantă cu spirulină, uleiul pentru ten gras, crema de față pentru ten gras, dar și o mască exfoliantă antiîmbătrânire pentru ten uscat și o cremă de mâini.

În primul rând produsele, ambalajele și aroma sunt minunate și se vede că doamna care le produse pune suflet și este atentă la fiecare amănunt. Descrierile produselor sunt super amânunțite, de la ingredientele scrise în română și în sistemul internațional, la modul de utilizare, modul de păstrare și până la toate datele de înregistrare și adresa producătorului. Toate sunt la vedere, nimic nu este ascuns sau dubios. Produsele nu conțin conservați chimici.

Produsele miros excepțional de frumos, cu o singură excepție a măștii detoxifiante cu spirulină, a cărei miros nu prea avea cum să o acopere, dar este suportabil. Poate pentru unele persoane mirosul unora dintre produse este prea puternic mai ales pentru crema de mâini care conține ulei esențial de citronela, și ulei esențial de lavandă, dar așa cum zicam sunt arome foarte plăcute și chiar dau dependeță.
Sfat: aplicați produsele pe pielea umedă masând ușor pielea, astfel se vor absorbi mai bine. Așa cum ziceam, produsele nu conțin apă iar pielea noastră este formată din apă și grăsimi în timp ce uleiurile au molecule mai mari decât cele ale apei, masând produsele uleioase pe pielea umedă, subtanțele benefice pielii se vor absorbi mai ușor și mai adând în piele.

pareri produse naturale tuelle farmacist debora tentis
Produsele au prețuri super accesibile, între 20-35 lei cutiuța iar transportul este suportat de client. Găsiți o gamă variată de produse, ele se produc doar la comandă și livrează cam într-o săptămână.

Se pot comanda pe pagina de facebook al producătoarei – https://www.facebook.com/tuelle.autentic/ sau pe instagram https://www.instagram.com/tuelleautentic/
Voi revenii cu detalii despre fiecare produs în parte, așa că stați pe aproape.

Ați folosit produse handmade?

Ce păreri aveți despre acest segment de produse?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?