Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

Tabietul de dimineață – 2013 versus 2017



Astăzi vin cu un articol, așa de suflet. Suntem câteva aici care ne cunoaștem și vreau să ne cunoaștem mai bine, să împărtășim stări sufletești și întâmplări de viață astfel încât să ne putem ajuta una pe cealaltă.

Când locuiam în Oradea, singură și aveam un program destul de încărcat și total diferit de la o zi la alta, mergeam pe jos sau cu tramvaiul și eram chiar foarte fericită. Acum, teoretic nu ar trebui să fiu la fel de stresată, mă deplasez cu mașina și fac 10 minute până la serviciu și 10 minute înapoi spre casă. Diferența dintre atunci și acum este că acum mă trezesc dimineața foarte greu, mai mereu pe întârziere și atunci mă trezeam singură, înainte să sune alarma și ajungeam cu 15-20 minute mai devreme la serviciu.

Stând pe gânduri deja de ceva timp, am realizat că diferența aceasta se datorează faptului că atunci mă răsfățam în fiecare dimineață și mă trezeam fericită pentru momentul meu de răsfăț. Beam cafeaua mea preferată (latte machiatto) alături de un croissant proaspăt cald cu gen de caise și răsfoiam revistele preferate, apoi mâncam un mic dejun gustos după care faceam un duș aromat și mă pregăteam de plimbarea pe malul Crișului Repede până aproape de farmacie.

Mai târziu, când mi-am cumpărat mașina, să știți că nu mai ajungeam la fel de devreme la serviciu deși beam cafea sau mâncam micul dejun delicios. Ceva s-a schimbat atunci. De când mă știu iubesc plimbările și totdeauna mă relaxează când mă plimb. După ce am început să folosesc mașina pentru a mă deplasa la serviciu, am început să mă plimb seara și în acele seri în care mă plimbam, adormeam mai liniștită și dormeam mai bine.

Acum mă plimb mai rar, adorm greu, mă trezesc greu, am pus câteva kilograme în plus și ajung la limită la serviciu. Așa cum ziceam mai sus, m-am tot gândit la aceste diferențe și am ajuns la concluzia că dacă ne răsfățăm dimineața s-ar putea să ne meargă bine toată ziua, să dorm mai bine și să mă trezesc mai ușor.

În acest sens, am început deja o dietă în care nu sufăr de foame, dar sper să reușesc să scad cantitatea de dulciuri pe care le mănânc, să slăbesc, să dorm mai bine și încet-încet lucrez la rutina de seară și rutina de dimineață ca să-mi fac una care să-mi facă plăcere să mă trezesc dimneața devreme.

Este foarte important să ne găsim câteva minute sau chiar o oră de răsfăț din care să facem o rutină, un tabiet. Eu tot ziceam că tabietul meu este acela de a bea cafeaua dimineața lângă un croissand și o revistă și chiar m-am ținut de acest tabiet câtiva ani buni, chiar dacă nu zilnic, dar cel puțin de două-trei ori pe săptămâna sigur aveam momentul meu de relaxare dimineața.

Dacă mă gândesc mai bine, s-ar putea ca unul dintre motivele pentru care nu m-am ținut de tabieturi și plăcerile mele personale este faptul că sunt fericită și fără ele, sunt fericită alături de soțul meu și nu mai simt nevoia să mă răsfăț altfel.

Pornind de la aceste gânduri, plus dieta pe care am început-o vreau ca în perioada următoare să acord o atenție deosebită plăcerilor mele. Plus că aceste kilograme în plus mă obosesc maxim. Fiind și mică de înălțime, fiecare kilogram în plus îl simpt destul de mult, iar acum am cu 6-7 kg în plus, este normal să mă epuizeze. Sper să aibă succes dieta pe care o țin și voi reveni cu detalii.

Ați pățit și voi?

Ce sfaturi îmi dați?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?