Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml

Oferte de Valentine`s Day




Poate nu toate dintre noi așteptăm ziua însine de sărbătoare, Ziua Îndrăgostiților și aproape sigur cele care sărbătiriți ați ales cadourile sau v-ați gândit ce vreți să-i dăruiți persoanei iubite, totuși, cred că aproape toate dintre noi, mă includ și pe mine, așteptăm ofertele care vin cu această sărbătoare.

Și pentru că luna Februarie este numită și ”luna dragostei” și pentru că mai este puțin și vine luna Martie, adică ”luna femeilor”, ce-ar fi să ne răsfățăm puțin cu câteva produse noi? Ce ziceți? Așa doar câteva?

Luna asta găsim multe oferte și promoții și m-am gândit să le adun pe toate într-un articol aici pe blog, sincer, să le pot urmări și eu mai bine, dar mă gândeam că e mai ușor și pentru voi să le găsitți toate într-un singur loc.

Cei de la Ivatherm au o super promoție și este valabilă până mâine, așa că hai să aruncăm o privire printre produsele lor și eu mi-am adunat câteva în coșul de cumpărături, urmează doar să-i dau drumul spre casă. Detalii găsiți aici – link.

 

The Body Shop are o ofertă superbă formată din pachete cadou frumos împachetate numai bune pentru a fi dăruite persoanei dragi din viața ta, personei iubite și mai târziu mamei sau femeii din viața ta. Detalii aici – link.

 

Douglas are reducere -20% la orice produs comandat de pe magazinul online, plus că au o sumedenie de pachete superbe care pot fi oferite cadou oricărei persoane dragi.

Detalii aici-link. Nu uita să folosești codul 20VALENTIN pentru a profita de promoție.

 

MeliMelo este unul dintre magazinele mele preferate când vine vorba de accesorii. De la genți drăguțe și elegante până la broșe, eșarfe și multe alte am comandat deseori de la ei și nu am fost dezamăgită niciodată. Cumpăr de la ei de mulți ani și magazinul lor din Oradea îl vizitam aproape săptămânal. Detalii despre oferte găsiți aici – link.

 

N-am comandat (încă) de pe magazinul online Marionnaud dar am vizitat des magazinul lor fizic din Oradea, iar acum au tot mai multe cadouri frumoase și promoții atractive pe site, plus transport gratuit la comenzi peste 129 lei, așa că s-ar putea să plasez o comandă. Detalii despre oferte și seturi cadou găsiți aici-link.

 

Pe Melkior găsiți produse de make-up foarte bune la prețuri accesibile, plus că acum sunt și la ofertă și mai au și transport gratuit. Trebuie neapărat să încercați produsele lor.

Detalii aici-link.

Top 10 cele mai iubite produse

Cei de la Farmec au oferte excepționale la multe produse, plus au lansat multe produse noi de o calitate superioară pe care le iubesc și chiar am scris câteva articole despre produsele noi cum este cel despre produsele cu acid hialuronic aici sau ultima mea comandă pe farmec. Nu cred că mă pot abține să nu plasez încă o comandă la ei, așa că vă las aici detaliile cu link spre ofertele lor.

 

 

 

Pentru mămici și copii cei de la Librariile Humanitas au o ofertă frumoasă la cărțile audio în format mp3 (formatul meu preferat) adică -30% reducere și mai au reduceri -25% la albumele muzicale, iar categoria mea preferată este cea cu -20% reducere la cele mai frumoase și iubite cărți. Toate detaliile le găsiți aici – link.

Cam aceste oferte le-am găsit eu interesante până acum, dar voi actualiza articolul pe cum găsesc alte oferte frumoase și atrăgătoare.

Voi ce oferte bune ați văzut?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?