Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

Noul BeautyKit by Marie Claire



Hello dragelor! Ați văzut vă a apărut un nou BeautyKit cu revista Marie Claire?

Tocmai ce au fost dezvăluite toate produsele kit-ului și le-am studiat pe fiecare în parte.

Sinceră să fiu, îmi place mult această variantă pentru că are mai multe produse de îngrijire și sunt produse de care aproape toate dintre noi avem nevoie și mă refer aici la spuma de curățare de la La Roche Posay care este un produs foarte eficient, apoi șamponul uscat Elseve care la fel este unul chiar util și un produs bun, masca Garnier este la fel un produs bun și poate fi folosită de orice tip de ten pentru că au ales varianta hidratantă, toată lumea are nevoie de o apă minelară mai ales pe timpul veri pentru a ne hidrata tenul și pentru puțin refresh adus machiajului, iar apele de parfum sunt chiar variante frumoase.

Nu știu ce să zic de produsele de machiaj, rimelul YSL este totuși un produs tare lăudat de multe persoane, eu nu l-am încercat, dar fardul de pleoape în nuanța aceea verde chiar nu știu câte persoane dintre cele care vor comanda acest kit vor ajunge să îl și folosească.

Așa în mare prețul produselor de îngrijire (pentru că la ele știu prețurile) ajunge undeva la 40 lei, mini apele de parfum bănuiesc că sunt mostre gratuite dacă luăm în calcul cantitatea lor, iar produsele de machiaj sunt în variantă mini (cum este și spuma de curățare La Roche Posay) și aș zice că prețul lor ar fi maxim 15 lei pentru ambele produse. Per total, valoarea produselor ar ajunge la un maxim de 50-55lei. Având în vedere că sunt incluse și trei numele ale revistei Marie Claire în diferența de preț de 24-30 lei, plus transportul gratuit cred că este o metodă bună pentru persoanele care vor să testeze aceste produse.

Eu nu m-am decis dacă să cumpăr acest kit pentru că dețin deja șamponul uscat Elseve și am testat o altă variantă de mască Garnier, totuși sunt curioasă de spuma de curățare La Roche Posay, de apa minerală Vichy și de apele de parfum Si și La vie est belle.

Pentru cine nu știe, cei de la revista Marie Claire scot periodic câte o cutie cu o selecție de 9 produse adunate sub numele de BeautyKit, care se vinde împreună cu 3 numele ale revistei Marie Claire, iar tot setul costă 79 lei. Kit-ul se poate comanda aici – https://beautykit.marieclaire.ro/shop/ – începând cu data de 28 februarie. Transportul este gratuit iar coletul se livrează acasăla adresa specificată prin curier rapid.

Voi ce părere aveți?

Cum vi se pare kit-ul de data aceasta?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?