Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

4 metode de răsfăț dimineața în max 10 minute



Știu că vă mirați și precis vă întrebați cine are timp de răsfăț dimineața. Așa cum vă spuneam în acest articol,eu obișnuiam să mă răsfăț dimineața foarte des și uneori chiar zilnic cu câțiva ani în urmă.

Pentru că în ultima vreme am cam uitat să mă răsfăț dimineața și am realizat de curând cât de imporante sunt aceste minute pentru mine personal, vreau să împărtășesc cu voi cinci metode de răfăț dimineața pentru care avem nevoie de maxim 10-15 minute.

Exfolierea

Exfolierea tenului și uneori și a corpului este pentru mine cel mai revigorant și un pas impotant de răsfăț. Iubesc exfolierea, iubesc ideea de a scăpa de pielea moartă, impurități și iubesc să-mi simt pielea moale și catifelată. Folosesc des exfolierea dimineața pentru un plus de energie și pentru momentul meu de răsfăț. O listă cu exfolianți găsiți aici.

Răsfoiesc o revistă alături de o cafea bună

Cafeaua și revistele glossy fac parte din tabietul meu pentru diminețile când vreau să mă răsfăț. Am acest tabiet de prin liceu, chiar dacă atunci beam cappuccino, ceai sau lapte cu cafea. Am o colecțe frumoasă de reviste și am încercat multe sortimente de cafea. Folosesc un espressor acasă și îmi prepar singură cafeaua cu lapte. Câteva variante găsiți aici.

Cremele și masajul

În zilele când am timp mai mult, gen 15 minute, îmi place să mă cremuiesc. Folosesc cremele anticelulitice, crema de picioare, creme hidratante pentru corp și pentru ten sau mai nou folosesc uleiul hidratant de la elmiplant, care îmi place foarte mult pentru că este ușor dar foarte hidratant și miroase foarte bine. Câteva produse anticelulitice găsiți aici.

Ascult muzică

Când nu doarme soțul meu sau în zilele de weekend îmi place să ascult muzică dimineața în timp ce mă cremuiesc, îmi masez tenul cu uleiuri hrănitoare sau în timp ce mă machiez.

Ce nu fac niciodată dimineața când mă trezesc?

Nu ascult știrile pentru că mă încarcă negativ, nu răspund la emailuri pentru că sunt somnoroasă, nu spăl vase și nu fac altceva ce nu îmi face plăcere.Adică nu încep ziua cu lucruri care nu îmi ridică moralul, am timp pentru ele mai târziu, peste vreo oră-două.

Voi cum vă răsfățați dimineața?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?