Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

5 produse Ziaja | păreri



Am promis pe Instagram că voi scrie un articol cu părerea mea despre aceste 5 produse Ziaja și iată că a venit timpul să vă scriu din nou părerea mea.

Ziaja este un brand polonez cu renume internațional fondat de o familie de farmaciști care mai multe game de produse cosmetice și dermato cosmetice ce conțin extracte naturale sau substanțe de origine naturală.

Gama Manuka tree purifying conține extract din arbore de Manuka, este destinată tenului mixt sau gras, dintre care eu am trei produse – un gel de curățare purifiant, o cremă de zi reglatoare cu SPF 10 și o cremă de noapte ușor exfoliantă. Toate cele trei produse îmi plac mult pentru că sunt potrivite tenului mixt sensibil în special acum în anotimpul rece.




Produse Ziaja pentru ten mixt/gras

Gelul de curățare normalizator pentru ten mixt sau gras îmi place mult pentru că purifică tenul, lasă tenul fin și curat. Nu usucă tenul și reglează secreția de sebum. Este prevăzut cu pompiță, are un aromă subtilă revigorantă și îmi place mult.

Crema normalizatoare de zi are o textură de cremă lejeră care se simte confortabil pe ten, are un minim de protecție solară SPF 10, care este un plus pentru acest produs, se absoarbe repede în piele și un lucru trebuie să specific, această cremă formează o peliculă super fină la nivelul pielii, peliculă care menține tenul hidratat și care poate fi folosită ca și bază de machiaj. Pentru anotimpul rece, când tenul meu este abia puțin gras și în combinație cu fondul de ten Revlon pentru ten gras este combinația perfectă iar machiajul fixat cu pudră arată chiar bine și rezistă 6-8 ore, dar în vară când am încercat-o prima dată împreună cu fondul de ten Rimmel London Wake me up plus pudră, combinația nu a rezistat pe ten decât doar câteva ore, căldura și asocierea celor două nu a rezistat pe tenul meu foarte gras.

Crema ușor exfoliantă pentru noapte mi-a plăcut de la bun început, deși în primele zile de folosire m-a speriat puțin, pentru că, da, rezultatul s-a văzut de la primele folosiri. M-a speriat pentru că a început să-mi exfoliere tenul și efectul a fost vizibil mai ales pentru faptul că nu mi-am exfoliat tenul cu nici un alt produs în acea perioadă. Revenind la produs, crema exfoliază ușor și blând tenul și după 5-10 zile de folosire se vede cum porii sunt mai curați și micșorați iar pielea uscată de la baza nasului nu mai este așa vizibilă iar fondul de ten se aranjează mai bine.




5 produse Ziaja | păreri

Produse Ziaja pentru ten sensibil

Din gama Sensitive am doar apa micelară care este destinată tenului sensibil și uscat. Curăță delicat machiajul normal de pe ten și cel al ochilor. Pentru machiajul rezistent la apă trebuie insistat, dar persoanele cu ten sensibil ar trebui să se ferească pe cât posibil de produsele rezistente la apă. Ce-mi place la această apă micelară este faptul că este atât de lejeră încât nu necesită limpezit tenul cu apă în mod obligatoriu, deși eu îmi clătesc tenul întotdeauna. Nu usucă tenul și nu ustură ochi.

Crema pentru albire face parte din gama Ziaja Med, gama dermato cosmeticelor create pentru tratarea tenului cu probleme mai deosebite. Crema de albire o aplic seara după ce aplic crema de noapte. Folosind-o câteva săptămâni + crema cu SPF ziua, de pe tenul meu a dispărut aproape toate petele pigmentare create de razele solare UV.




Păreri

În general, îmi plac produsele Ziaja și deocamdată nu am întâlnit nici un produs care să mă dezamăgească. Periodic revin la produsele Ziaja și le adaptez nevoilor tenului meu. Produsele din gama Manuka Tree le-am recumpărat. Am observat că sunt bine tolerate de tenul meu. O gamă variată de produse marca Ziaja găsiți pe vegis.ro aici unde găsiți produsele originale Ziaja la prețuri accesibile.

Ați folosit produse Ziaja?

cumpara produsele mele preferate

Bioderma Hydrabio Apa hidratanta
Cremă hidratantă pentru ochi cu ulei de avocado
CREMĂ HIDRATANTĂ ILUMINATOARE
Crema de Maini cu Unt de Shea, Unt de Cacao si Extract de Clementine
ELMIPLANT GEL EXFOLIANT ZILNIC
Cremă de zi hidratantă
Clinique Even Better SPF50
Cremă de zi hidratantă Andalou Anti-Aging
Anthelios XL SPF50 fluid ultra lejer
Foreo Luna Go pentru ten sensibil
Gel relaxant pentru picioare elmiplant
Crema de zi cu extract de nufăr elmiplant
Crema de zi cu acid hialuronic elmiplant
Serum antirid multiCollagen elmiplant
Serozinc
Apa micelară Ultra La Roche Posay
Tesori dOriente parfum Orchidee
Masca anti-imperfectiuni Pure Clay
Gel de curățare matifiant L’Oreal
Loțiune micelară bifazică LOreal
Missha BB Cream
Caudalie Beauty Elixir
Foreo Luna Play!
Masca purifiantă Pure Clay
Mască exfoliantă Pure Clay
Mască iluminare Pure Clay
Tesori dOriente gel de duș
Tesori dOriente gel de duș cremă
Tesori dOriente crema de corp
Andalou Sensitive mască hidratantă
Andalou Sensitive crema zi
Andalou Sensitive Set
Șampon Wash&Go
Clinique SuperDefence SPF20
Clarins Ulei tratament ten mixt
Effaclar gel de curățare




Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?