Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy

Rutina de îngrijire a tenului pe timpul iernii

Iarna, tenul nostru are nevoie de o foarte mare atenție și o grijă specială. Frigul, vântul, lipsa de apă suficientă, fructe și legume proaspete in cantități mai mici comparativ cu anotimpul cald, influențează negativ tenul nostru.  Aproape la toate persoanele, textura tenului se schimbă vizibil pe timpul ienii, chiar și cele mai grase tenuri vara, pe timp de iarnă devin mai puțin grase, iar unele dintre noi, ne trezim cu tenul deshidratat și uscat chiar.

În fiecare iarnă îmi schimb rutina de îngrijire a tenului și o adaptez nevoilor din această perioadă. Chiar dacă luna trecută am folosit doar câteva produse în cadrul proiectului meu #7zile1brand așa cum știți deja, tenul meu a suferit foarte mult, motiv pentru care am renunțat la unele produse și am apelat la altele.

Vreau să vă arăt ce produse am ales eu petru această perioadă și să vă spun de ce le-am ales, urmând să public câte un articol detaliat despre fiecare produs în parte, zilele următoare. Deși vara tenul meu este mixt gras, acum de când s-a lăsat frigul, tenul este tot mixt dar deshidratat și uneori lipsit de elasticitate.

Rutina mea din această perioadă este compusă din: 

1. Apă micelară hidratantă sau lapte demachiant, adică produse care nu usucă tenul – am ales aici apa micelară cu acid hialuronic de la Gerovital (detalii aici) și uneori voi folosi și laptele demachiant Creme Care de la Nivea (detalii aici).

2. Gel de curățare blând dar eficient care să curețe tenul fără să-l deshidrateze sau să-l usuce. Aici am ales să folosesc gelul de curățare de la Bioten (detalii aici) și cel de la Ziaja Manuka Tree Purifying (detalii aici). Testez și gelul spumat puficiant din gama Derma+ de la Gerovital și este de luat în seamă, dar revin cu păreri.

3. Ser hidratant ziua și ulei hidratant seara. Ca și ser tocmai am descoperit Serul cu acid hialuronic de Gerovital (detalii aici) care îmi place foarte mult, iar pentru seară aleg să folosesc uleiul regenerant de la Sephora pe care îl iubesc de-a dreptul (detalii aici).

4. Crema de ochi hidratantă. Crema de ochi este obligatorie tot timpul anului dar în special pe vremea rece. În general, pielea mea se deshidratează ușor și formează linii de expresie. Chiar dacă nu-mi arăt vârsta pe care o am, nici nu-mi doresc prea repede să o arăt, așa că am grijă de pielea fină din jurul ochilor cu creme cu acid hialuronic cum este cea de la Elmiplant (detalii aici), sau cu retinol cum este cea de la Gerovital. Ambele îmi plac și le recomand persoanelor cu vârsta peste 25 ani.

5. Cremă hidratantă de zi și crema nutritivă de noapte. Aici am câteva variante pe care le iubesc. Pe de o parte sunt produsele din gama Hyaluronic 3D de la elmiplant care se potrivesc exact tenului meu, dar dacă vreau să schimb, îmi place foarte mult și crema antirid cu acid hialuronic de la Gerovital (detalii aici) care este puțin mai grasă, iar când vreau o mască nutrivită peste noapte folosesc crema cu uleiuri prețioase de la Bioten (detalii aici).

Acestea sunt produsele pe care le folosesc momentan pentru îngrijirea tenului și dacă vă place acest articol, aștept să-mi spuneți mai jos în comentarii și voi face un articol despre rutina de îngrijire a corpului pe timp de iarnă, ce ziceți?

Ați folosit careva dintre produsele mele? 

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?