Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

Fabricat în România – La mulți ani, românilor!

Cu ocazia Zilei Naționale a României, am scos din sertare toate cremele românești pe care le am în colecția mea. Am găsit 6 creme de zi, alte 6 companii mari și renumite din România. Toate cele 6 companii sunt bine cunoscute în Europa și nu numai, multe dintre ele au premii de calitate recunoscute internațional și au brevete importante.

Produsele de mai sus sunt create în România, cu ajutorul românilor care lucrează în aceste companii și a specialiștilor români care au găsit formula minunată a acestor superbe produse.



1.Gerovital Plant sau Farmec – una dintre cele mai vechi brand românesc. Rețeta produselor a fost descoperită de dr. Ana Aslan, recunoscută la nivel internațional pentru reușita în lupta cu vârsta.

2. Pell Amar – tot un brand lansat cam în aceeași perioadă cu cel de la Gerovital, dar între timp s-a cam pierdut și a fost relansat acum câțiva ani, folosind aceeași rețetă renumită și premiată internațional. Creatorul Dr. Ionescu Călinești este în viață și poate confirma calitatea produselor.

3. Elmiplant – un brand puțin mai tânăr dar foarte renumit creat de doi specialiști farmaciști. Farm. Elena Cremenescu încă se ocupă de crearea acestor minunate produse care se potrivesc foarte bine românilor și nu numai.

4. Phenalex cu ajutorul iventatotorului premiat cu aur pentru „Elixirul Tinereții AntioxiVita” și anume Simona Bișboacă care a creat aceste minunate creme cu apă termală Băile Felix și cu ingrediente curate cunoscute sub numele de Beautiful Cosmetics.
5.  Apidermin – o cremă bine cunoscută în România, vândută foarte bine ca și tratament în farmacii. Produse care au la bază substanțe nutritive apicole cum sunt lăptișorul de matcă, mierea și folosesc majoritatea ingrediente naturale.

6. Techir – un brand mai nou dar cunoscut deja internațional pentru beneficiile deosebite aduse prin produsele lor, pentru pielea, articulații și multe afecțiuni.

Vă rog să distribuiți mai departe acest articol în semn de respect specialiștilor români care au lucrat sute de zile la rând pentru a crea formule magice în produse accesibile pentru noi.

Un mare MULȚUMESC în numele românilor!


Voi ce produse românești folosiți?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?