Biotherm AQUASOURCE | 7zile1brand


În săptămâna aceasta am hotărât să încerc aceste mici minunății de produse de la BiothermSerumul este cel mai drăguț! Să-l vedeți așa mic și cu pipetă funcțională!? O minunăție!

Cât despre produse în general, sunt foarte lejere, sunt geluri cu bază apoasă care se absorb super repede în piele. Conțin apă termală  Promit să hidrateze bine tenul și chiar se simte cum hidratează tenul de la prima aplicare.

Eu le-am cumpărat de pe StrawberryNet dar am văzut pachete asemănătoare cu produse full-size în magazinele noastre online aici.
Toate cele 3 produse sunt pentru hidratare și setul cuprinde o loțiune hidratantă tonifiantă Biosource care conține alcool și totdeauna îmi lipezesc tenul după ce o folosesc; un serum concentrat ușor cu hidratare profundă Aquasource cu pipetă, un produs de care m-am îndrăgostit imediat și îl aplic înainte de următorul produs pentru hidratare; un gel hidratant profund 48h Aquasource care este super lejer, se absoarbe repede, hidratează dar conține alcool printre ultimele ingrediente fiind adăugat în cantitate foarte mică și nici nu se simte pe ten.


Tot ce am citit despre aceste produse spun că au rezultate foarte bune, inclusiv testele clinice au rezultate excelent de bune, așa că abia aștept să le folosesc mai mult ca să vă pot spune dacă este așa cum promit sau nu. Un set asemănător, pentru cei care vor să le încerce, am găsit pe canar.ro aici.

Am să le testez mai mult și revin cu păreri, așa cum v-am obișnuit.

 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.