Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

Rutina de dimineață în zilele cu machiaj lejer

Rutina mea de dimineață în zilele când dorm mai mult sau când îmi ocup timpul cu alte lucruri decât machiajul, lucruri cum ar fi blogul sau canalul de youtube, care îmi ocupă o bună parte din timp în special, în special pentru pozat, filmat, editat.

În aceste zile când mă las pe ultimul loc pregătirea tenului meu, sau în zilele când ies doar la cumpărături, acord tenului meu doar câteva minute și folosesc doar produsele esențiale.

1. Crema de ochi este prima pe care o folosesc și în această perioadă am ales să folosesc crema antirid și fermitate pentru ochi cu extract de rodie pentru că este o cremă mai nutritivă cu proprietăți antioxidante obținute din rodie și pentru că mai am puțin în tub și vreau să o folosesc până la ultima picătură. 

2. Apoi aplic crema hidratantă 24h cu extract de gutuie pentru că este lejeră, hidratează foarte bine și tenul meu o acceptă în fiecare zi, indiferent care ar fi starea lui de dispoziție. Am scris un articol cu mai multe detalii aici.

3. La final aplic CC Cream-ul în nuanța medium pentru că am cumpărat-o în vară când eram bronzată și pentru că îmi neutralizează cu succes culoarea tenului. Are o acoperire mică, dar o folosesc pentru a-mi colora puțin tenul ca să nu arăt așa palidă. Detalii despre ea am scris mai multe aici.

Cam atât, nici 5 minute și tenul meu este îngrijit. 

Voi ce produse folosiți când sunteți ”pe fugă”?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?