Rutina de dimineață în zilele cu machiaj lejer


Rutina mea de dimineață în zilele când dorm mai mult sau când îmi ocup timpul cu alte lucruri decât machiajul, lucruri cum ar fi blogul sau canalul de youtube, care îmi ocupă o bună parte din timp în special, în special pentru pozat, filmat, editat.


În aceste zile când mă las pe ultimul loc pregătirea tenului meu, sau în zilele când ies doar la cumpărături, acord tenului meu doar câteva minute și folosesc doar produsele esențiale.

1. Crema de ochi este prima pe care o folosesc și în această perioadă am ales să folosesc crema antirid și fermitate pentru ochi cu extract de rodie pentru că este o cremă mai nutritivă cu proprietăți antioxidante obținute din rodie și pentru că mai am puțin în tub și vreau să o folosesc până la ultima picătură. 

2. Apoi aplic crema hidratantă 24h cu extract de gutuie pentru că este lejeră, hidratează foarte bine și tenul meu o acceptă în fiecare zi, indiferent care ar fi starea lui de dispoziție. Am scris un articol cu mai multe detalii aici.

3. La final aplic CC Cream-ul în nuanța medium pentru că am cumpărat-o în vară când eram bronzată și pentru că îmi neutralizează cu succes culoarea tenului. Are o acoperire mică, dar o folosesc pentru a-mi colora puțin tenul ca să nu arăt așa palidă. Detalii despre ea am scris mai multe aici.

Cam atât, nici 5 minute și tenul meu este îngrijit. 

Voi ce produse folosiți când sunteți ”pe fugă”?


 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.