Loțiune tonică revigorantă fără alcool Elmiplant | păreriEu nu foloseam loțiuni tonice pentru că tot ce am folosit, până să ajung la aceasta, aveau alcool și îmi deshidrata foarte tare tenul care mai apoi secreta sebum în exces. Așa că, o bună perioadă de timp, adică câțiva ani, nu am folosit, loțiuni tonice.

Pentru că am avut și varianta veche de loțiune tonică cu alcool și nu mi-a plăcut, am zis să-i mai dau o șansă când am pus mâna pe varianta fără alcool. Așa am ajuns să folosesc loțiune tonică.

Nu am termen de comparație în acest moment, dar referitor la această variantă fără alcool a loțiunii tonice revigorante de la elmiplant, pot să vă spun că am observat o ușoară îmbunătățire a aspectului tenului în zilele când o folosesc, iar despre secreția de sebum, este redusă și machiajul rezistă mai bine.

Datorită ingredientelor cum sunt extractul natural de gutuie și a complexului Hydro-Nutrient, această loțiune tonică hidratează tenul, chiar îl revigorează și ajută la un aspect mai sănătos și mai frumos.

Dacă n-ați încercat până acum nici o loțiune tonică, vă recomand să începeți cu aceasta pentru că a este eficientă pentru tenul meu mixt și este accesibilă la preț și ușor de găsit.
O puteți găsi în magazinele cu produse cosmetice, în unele supermarket-uri sau online o găsiți la preț bun aici.
Ce loțiuni tonice ați încercat până acum?

 Aștept să ne întâlnim și pe: 
  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.