Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

Gel de curățare cu extract de gutuie Elmiplant | păreri

L-ați tot văzut la mine și l-am lăudat de fiecare dată când l-am pomenit. Cele care mă urmăriți pe youtube sau snapchat, știți că tocmai am terminat al treilea sau al patrulea flacon.

Terminând un nou flacon ar fi timpul să vă spun exact părerea mea despre aceste gel de curățare și de ce îmi este drag.

Este un gel de curățare care conține extract natural de gutuie conține o cantitate mare de zaharuri care formează o peliculă protectivă la nivelul pielii, ajutând pielea să rămână hidratată și are proprietăți antiinflamatoare. Gelul mai conține un complex Hydro Nutrient renumit în cosmetologie pentru proprietatea sa de a preveni deshidratarea pielii.

Acel gel de curățare nu conține săpun care să usuce sau deshidrateze tenul și conține ingrediente atent alese care să îndepărteze murdăria, grăsimea și urmele de machiaj de pe ten, fără să-l agreseze sau deshidrateze.

Acum să vă spun de ce îmi place mie așa de mult. Sincer vă spun, rar citesc toate detaliile unui produs înainte să-l încerc, în special dacă este un gel de curățare. Caut doar să lipsească cele mai dăunătoare substanțe, în cazul de față, săpunul care lipsește și cu care nu sunt de acord niciodată. În plus, de când îl evit, tenul meu nu suferă de acnee. 

Revenind la acest gel de curățare, îmi place pentru faptul că nu conține săpun dar curăță foarte bine tenul și pe deasupra nu îl lasă uscat sau deshidratat.

Chiar dacă am tenul mixt, vara este chiar gras, totuși prefer să am tenul curat, hidratat și mixt decât curat, deshidratat și uscat. Îmi lasă tenul curat, catifelat, pielea nu se strânge și miroase super bine, răcoritor.

Îl recomand persoanelor cu ten normal sau mixt indiferent de vârstă. Îl găsiți în diverse magazine, deși de cele mai multe ori lipsește de la raft, îl găsiți online chiar aici la un preț bun, deși are ambalajul vechi pe site, se comercializează doar varianta nouă.

Cine l-a mai încercat?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?