Crema hidratantă cu extract de gutuie elmiplant | păreri


Crema hidratantă 24h cu extract de gutuie face parte din gama Skin Moisture concepută de elmiplant ca un sistem complet de îngrijire a tenului care hidratează și îngrijește în profunzime, un sistem conceput pe baza mai multor studii clinice și o cunoștere aprofundată a beneficiilor naturii.


Crema hidratantă 24h conține extract de gutuie 100% natural obținut prin metode eco-friendly blânde ca să se păstreze toate beneficiile naturale ale extractului; și complexul Hydro-Nutrient 24h care este un complex hidratant avansat care combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie.

Dacă ați citit părerea mea despre gelul de curățare cu extract de gutuie aici, ați văzut cum acționează extractul de gutuie, totuși pentru cele care n-au citit am să mă repet în linii mari. Extractul de gutuie conține zaharuri care hidratează pielea și o reface având un efect antiinflamator și formează o peliculă la nivelul pielii care ajută la o hidratare îndelungată o pielii împreună cu complexul hidratant Hydro-Nutrient.

Rezultatele testelor clinice arată că pielea se menține hidratată până la 24h. Datorită formulei ușoare și a compoziției atent alese care nu îngrașă tenul și nu astupă porii, ajută la reglarea secreției de sebum în zona T.

Părerea mea
Această cremă hidratantă cu extract de gutuie pentru ten normal/mixt este cea mai ușoară cremă hidratantă pe care am întâlnit-o din toate produsele create/fabricate în România. Este ușoară, lejeră, hidratează, se absoarbe repede în piele, nu îngrasă tenul, machiajul se așează și rezistă bine. Chiar o iubesc și mă repet, este cea mai hidratantă și lejeră cremă pentru ten normal/mixt creată în România și are un preț super accesibil.

Această cremă chiar merită încercată de cele care au ten mixt și își doresc un produs accesibil dar ușor, hidratant, care să nu îngrașe tenul. O recomand cu toată căldura.

Poate fi găsită în majoritatea magazinelor cu produse cosmetice, dar online o găsiți la preț chiar foarte bun pe 1001cosmetice - link aici.
Se recomandă persoanelor cu vârsta între 20-40 ani, sau fetelor mai tinere dacă folosesc machiaj, are 12 luni termen de la deschidere și un flacon ajunge pentru 6-8 luni de folosire.

Cine a mai încercat-o?


 Aștept să ne întâlnim și pe: 

  Youtube  Instagram  Facebook  Pinterest  Twitter   Bloglovin 
Subscribe by Email
Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.