Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

Preferatele verii – 5 într-o săptămână #22

Vara a trecut, dar produsele bune au rămas. Așa că, azi, vreau să împărtășesc cu voi o parte din produsele folosite de mine cu mult drag în vara care abia s-a terminat.

Aceasta e prima parte, cu cele mai iubite produse, așa că mai am un articol pentru alte produse iubite de mine.

Gelul de curățare cu extract de gutuie, pentru tenul normal sau mixt este un gel de curățare perfect pentru tenul meu mixt și l-a recumpărat de vreo 3 ori anul acesta. Curăță bine, nu usucă tenul dar reglează ușor secreția de sebum.

Spuma Balea cu arome exotice este cel mai fin și pufos produs pentru curățarea pielii. Este cea mai confortabilă variată de duș pentru pielea arsă de soare sau fierbinte de la căldură verii. Aroma fresh și răcoritoare a fost preferata mea.

Crema colorată Anthelios cu SPF 50 de la La Roche Posay a fost preferata mea ever în materie de cremă cu protecție solară pentru tenul meu mixt. Are o textură fină, ușor pudrată care oferă protecție ridicată pentru tenul meu sensibil și o culoare ușor bronzată uniformă tenului meu. A fost cea mai bună investiție anul acesta. Review detaliat aici.

Oja ‘roșu-sânge’ T108 de la Bourjois am cumpărat-o după ce mi-a fost recomandată că fiind o ojă rezistentă și mi-a plăcut culoarea. Despre rezistența ei nu pot spune prea multe, decât faptul că folosită fără ‘top coat’ rezistă că oricare altă ojă la preț mult mai mic. Totuși cu un ‘top coat’ adecvat aplicat, ojă este minunată. Are un luciu frumos, culoarea este una vie care se poate purta la orice vestimentație sau orice eveniment, toată vara.

Loțiunea strălucitoare după plajă de la Elmiplant a fost un alt produs iubit de mine. Este lejeră, hidratează bine datorită extractului de aloe vera și oferă o strălucire frumoasă pielii bronzate. O hidratează, o hrănește și păstrează culoarea bronzului arămiu.

Acestea au fost cele mai iubite produse ale verii 2016. 

Voi ce produse ați iubit?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?