Garnier Mythic Olive șampon și balsam | păreriLe-am folosit suficient ca să vă pot spune părerea mea despre noua gamă Mythic Olive lansată de curând de cei de la Garnier.

Am cumpărat doar șamponul și balsamul, pentru că am vrut să văd cum se prezintă gama, iar masca nu prea mă atrage, deoarece nu prea folosesc măști pentru păr.

PRO:
Produsele conțin ulei virgin de măsline într-o formulă hidratantă și nutritivă care face minuni pentru părul uscat și deteriorat. Chiar am simțit efectul benefic pentru părul meu puțin deteriorat de aerul fierbinte al uscătorului de păr. Și chiar recomand această gamă persoanelor care vor să-și îngrijească părul deteriorat și uscat.

Coafura se aranjează mult mai ușor, firele de păr se aranjează frumos, cad frumos, părul este mai ușor de descurcat și se usucă mai repede și cu mai puține fire rebele. Nu îngrașă părul sau scalpul, iar eu m-am spălat pe cap în același ritm, adică la 3 zile.

CONTRA:
Totuși, trebuie să specific, că aceste produse nu sunt la fel de bune prietene cu scopul meu, așa cum sunt cu firele de păr. Îmi fac mătreață fină, care, ce-i drept, se scutură dacă usuc foarte bine părul cu uscătorului de păr și o perie deasă. Totuși, faptul că îmi face mătreață, mă tentează să renunț la aceste produse.

Pentru mine, este mai deranjant faptul că îmi face mătreață decât faptul că îmi hidratează părul. Hidratarea o pot face și cu alte produse, cum ar fi uleiul pentru păr și scap de grija mătreții. Din acest motiv, nu le recomand.

Dacă totuși vreți să le încercați, pentru efectul nutritiv și hidratant, le găsiți aici.

Le-ați încercat? Ce părere aveți despre această gamă?


Aștept să ne întâlnim și pe: 
Snapchat: debora_tentis
2 comentarii:

  1. Cred ca o sa le incerc si eu . Parul meu cade intr-o fericire , este uscat si deteriorat . Momentan mi-e greu sa renunt la SYOSS ! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poți să le încerci, dar nu cred că vor avea ceva efect anticădere... Ți-aș sugera alte variante, spre exemplu, cele de la Gerovital Tratament expert - https://goo.gl/PyXU4R Te pup!

      Ștergere

www.farmacistonline.ro Debora Tentiș Cheregi . Un produs Blogger.